Boot Camp: Windows-installasjon starter med svart skjerm og blinkende markør

Windows-installasjonen kan starte med å vise en svart skjerm med blinkende markør. Det kan skje hvis du bruker en optisk USB-stasjon eller USB-flash-stasjon til Windows-installasjonen og en annen USB-enhet også er koblet til datamaskinen.

Når du bruker en optisk USB- eller flash-stasjon til å installere Windows, kobler du alle andre USB-enheter fra datamaskinen, unntatt USB Windows-installasjonsmediet, tastaturet og musen.

Følg denne framgangsmåten hvis du støter på dette problemet.

1. Trykk på og hold på/av-knappen for å slå av datamaskinen.
  2. Fjern alle USB-enheter unntatt Windows-installasjonsmediet, tastaturet og musen.
  3. Slå datamaskinen på igjen og hold straks Tilvalg-tasten nede til du ser et skjermbilde hvor du kan velge oppstartstasjon.
  4. Marker Windows-installasjonsmediet for å starte Windows-installeringen.

Les mer

Hvis du har en MacBook Pro (13-tommers, sent 2012) eller MacBook Air (midten av 2013), kreves ytterligere trinn for å installere Windows 8. Se denne artikkelen hvis du vil ha mer detaljert informasjon.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.