Bluetooth: Upålitelig trådløs ytelse kan forekomme når eksterne USB 3.0-enheter er for nære

Bluetooth-aktiverte tastaturer og mus blir kanskje ikke riktig sammenkoblet eller kobler ikke til konsistent, eller lyd fra Bluetooth-aktiverte øretelefoner eller høyttalere kan være hakkete. Dette kan skje hvis visse eksterne USB 3.0-enheter er for nære Mac-maskinen.

• Prøv å flytte eksterne USB 3.0-enheter lengre unna datamaskinen, og unna de eksterne Bluetooth-enhetene. Hvis du for eksempel tror at en ekstern USB 3.0-harddisk kan forårsake et problem, kan du prøve å flytte enheten vekk fra Mac-maskinen eller flytte den til den andre siden av Mac-maskinen.

• Kontroller at alle USB-kabler er riktig tilkoblet. USB 3.0-kabler med bedre avskjerming kan også hjelpe.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.