His du får meldingen «Frigjør diskplass på stasjon C» under en Windows-oppgradering

Når du oppgraderer fra en eldre versjon av Windows, kan meldingen «Frigjør diskplass på stasjon C» bli vist på MacBook Air (11-tommers, midten av 2012)-maskiner som har en innebygd flashstasjon på 64 GB.

Installer en fullversjon av Windows i stedet for å bruke en oppgraderingsversjon. Oppgraderingsversjoner kan ikke installeres fordi den innebygde flashstasjon på 64 GB bare kan tildele 34 GB til en Windows-partisjon. Det er ikke nok ledig diskplass til en oppgraderingsinstallasjon.

Denne framgangsmåten sletter den nåværende Windows-partisjonen på Mac-maskinen. Påse at du har en sikkerhetskopi av alle viktige data på Windows-partisjonen før du utfører disse trinnene.

Følg denne framgangsmåten for å fjerne den nåværende installasjonen av Windows og deretter installere en fullversjon av Windows:

1. Sikkerhetskopier alle data på Windows-partisjonen.
  2. Start Mac-maskinen fra OS X.
  3. Velg Gå > Verktøy i Finder.
  4. Åpne Boot Camp-assistent fra Verktøy-vinduet.
  5. Klikk på Fortsett og velg alternativet «Fjerne Windows ... eller nyere».
  6. Når Boot Camp er ferdig med å fjerne Windows-partisjonen, bruker du Boot Camp-assistent til å installere en fullversjon av Windows.
  7. Når installeringen er fullført, gjenoppretter du data fra sikkerhetskopien.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.