His du får meldingen «Frigjør diskplass på stasjon C» under en Windows-oppgradering

Når du oppgraderer fra en eldre versjon av Windows, kan meldingen «Frigjør diskplass på stasjon C» bli vist på MacBook Air (11-tommers, midten av 2012)-maskiner som har en innebygd flashstasjon på 64 GB.

Installer en fullversjon av Windows i stedet for å bruke en oppgraderingsversjon. Oppgraderingsversjoner kan ikke installeres fordi den innebygde flashstasjon på 64 GB bare kan tildele 34 GB til en Windows-partisjon. Det er ikke nok ledig diskplass til en oppgraderingsinstallasjon.

Denne framgangsmåten sletter den nåværende Windows-partisjonen på Mac-maskinen. Påse at du har en sikkerhetskopi av alle viktige data på Windows-partisjonen før du utfører disse trinnene.

Følg denne framgangsmåten for å fjerne den nåværende installasjonen av Windows og deretter installere en fullversjon av Windows:

1. Sikkerhetskopier alle data på Windows-partisjonen.
  2. Start Mac-maskinen fra OS X.
  3. Velg Gå > Verktøy i Finder.
  4. Åpne Boot Camp-assistent fra Verktøy-vinduet.
  5. Klikk på Fortsett og velg alternativet «Fjerne Windows ... eller nyere».
  6. Når Boot Camp er ferdig med å fjerne Windows-partisjonen, bruker du Boot Camp-assistent til å installere en fullversjon av Windows.
  7. Når installeringen er fullført, gjenoppretter du data fra sikkerhetskopien.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.