Windows 8: "Avinstaller USB 3.0 eXtensible-vertskontrollerdriver"-varsel ved oppgradering fra Windows 7

Ved oppgradering fra Microsoft Windows 7 til Windows 8 kan du få et varsel med tilbud om å avinstallere USB 3.0 eXtensible-vertskontrollerdriveren, og som sier at den ikke er kompatibel med Windows 8.

Viktig: Du bør ikke klikke på Avinstaller. Hvis driveren blir avinstallert, vil ingen tastaturer, mus eller styreflater som er koblet til en USB 3-port, fungere i Windows 8.

OS X Mountain Lion v10.8.3 eller nyere

1. Klikk på Tilbake-knappen.
  2. Avbryt oppgraderingen.
  3. Åpne Boot Camp-assistent i Verktøy-mappen (velg Gå > Verktøy i Finder).
  4. Bruk Boot Camp-assistent til å laste ned den nyeste Windows-støtteprogramvaren fra Apple.
  5. Start Mac-maskinen på nytt og start i Windows 7.
  6. Installer støtteprogramvaren i Windows 7, og prøv deretter oppgraderingen til Windows 8 på nytt.

OS X Lion eller nyere

1. Klikk på Tilbake-knappen.
  2. Avbryt oppgraderingen.
  3. Last ned og installer Windows-støtteprogramvaren her.

Lær mer

Avinstallering av denne driveren vil ikke deaktivere tastaturet eller styreflaten på MacBook, MacBook Air, or MacBook Pro. Eksterne USB-enheter kan imidlertid ikke brukes hvis driveren er avinstallert.

Hvis du har klikket på Avinstaller og det eksterne tastaturet, musen eller styreflaten ikke fungerer i Windows 8, må du slette Windows-partisjonen ved hjelp av Boot Camp-assistent og starte på nytt. Hvis du installerer en oppgradering, må du installere Windows 7, installere Boot Camp-støtteprogramvaren og deretter oppgradere til Windows 8. Hvis du ønsker mer informasjon om installering av Windows 8, kan du se  Installerings- og oppsettveiledning for Boot Camp.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.