Hvis du ser et bluss, dis eller et punkt nær kanten av bildet eller videoen

Når du tar et bilde eller en video på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se et bluss, dis eller et punkt som reflekteres. Denne framgangsmåten kan være til hjelp.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Du kan se disse uventede lyseffektene når innkommende lys (vanligvis fra et sted utenfor synsfeltet) kommer fra en vinkel og reflekteres fra flatene inne i kameraet. Hvis dette skjer, flytter du kameraet litt for å endre posisjonen til lyset, eller skjermer linsen med hånden.

Få mer hjelp hvis du ser en lukket linse eller svart skjerm, bildene er uklare eller ikke i fokus, blitsen ikke fungerer eller du ikke ser Kamera-appen.