MacBook Pro med Retina-skjerm: Ikke bruk deksler på håndleddstøtte og taster

Hvis du legger noe på toppdekselet (på tastaturet og håndleddstøtten), kan det føre til skade på skjermen når du lukker den. Dette inkluderer deksler for håndleddstøtte og taster, i tillegg til eventuelle tasttillegg med klebrig bakside.

For å få til den tynne designen til MacBook Pro-maskinene med Retina-skjerm, er klaringen mellom skjermen og toppdekselet laget med liten toleranse. Ikke bruk deksler på håndleddstøtte eller taster, fordi den ekstra tykkelsen kan komme i konflikt med skjermen i lukket stilling.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.