Sånn oppretter du en låsemelding på påloggingsvinduet til Mac-maskinen din

Du kan angi en tilpasset melding som kan vises nederst i påloggingsvinduet.

Påloggingsvinduet vises når du er logget av brukerkontoen din. Avhengig av valgene du har satt for Sikkerhet og personvern, kan det også vises når du vekker Mac-maskinen etter dvale eller etter at skjermbeskytteren har startet. I eksempelet nedenfor er «Welcome to my Mac» («Velkommen til min Mac») en tilpasset låsemelding.

Sånn oppretter du en låsemelding

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen () og klikk på Sikkerhet og personvern.
  2. Klikk på låsen, og skriv inn administratornavnet og -passordet ditt.
  3. I Generelt-fanen velger du «Vis en melding når skjermen er låst», og deretter klikker du på «Angi låsemelding».
  4. Skriv inn meldingen i tekstfeltet, og klikk deretter på OK.

Finn ut mer

• Meldingen i påloggingsvinduet kan være annerledes enn den du har angitt, hvis IT-avdelingen har konfigurert denne funksjonen fra kommandolinjen eller brukt en konfigureringsprofil.
  • Du kan også opprette et policybanner som vises ved pålogging og en skjermsparermelding som vises når Mac-maskinen er inaktiv.