GarageBand for iOS: Mikrofon registreres ikke med iPod touch (3. generasjon)

Hvis du kobler til en mikrofon som iPhone-stereoheadsett, Apple Earphones med fjernkontroll og mikrofon, IK Multimedia iRig eller Blue Mikey mens GarageBand for iOS kjører, vil kanskje ikke mikrofonen bli registrert. Dette skjer med iPod touch (3. generasjon).

Trykk på Hjem-knappen for å løse problemet. Trykk deretter på GarageBand-symbolet for å åpne appen på nytt.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.