iCloud, iPhone, iPad og iPod touch: Noen av mine e-postmeldinger/oppdateringer blir ikke videreført til enheten min

Når du leser, sletter, svarer på eller flytter en melding på én enhet, viser deg seg at iPhone, iPad eller iPod touch ikke oppdaterer automatisk.

Hvis iCloud-e-postkontoen din er konfigurert for å bruke Push (i Hent nye data-innstillingen på enheten), vil iPhone, iPad eller iPod touch oppdatere automatisk når du mottar en ny melding i innboksen for @me.com eller @mac.com.

Flytting av en e-postmelding til en mappe, lesing av en melding eller flagging av en melding utløser imidlertid ikke et Push-varsel. Disse typene oppdateringer vises når du åpner Mail-programmet på de enkelte enhetene.

For eksempel:

• Hvis du leser en av iCloud-e-postmeldingene i Mail-programmet på datamaskinen, vil den e-postmeldingen fremdeles være i ulest-antallet på iPhone, iPad eller iPod touch til du åpner Mail på den enheten. Når du åpner Mail på iOS-enheten, oppdateres meldingsstatusen.
  • Hvis du bruker iCloud Mail-regler på icloud.com og har regler for å flytte bestemte meldinger til mapper når de ankommer innboksen, blir ikke de meldingene automatisk overført til iPhone, iPad eller iPod touch. De vil imidlertid vises i den riktige mappen når du åpner Mail på enheten.