Apple Thunderbolt Display (27-tommers): F8-tasten fungerer ikke ved bruk av Windows med USB-tastatur koblet til skjermen

Du vil kanskje oppleve at F8-tasten ikke registreres av Windows ved bruk av Windows og et USB-tastatur som er koblet til en Mac via USB-porten på en Apple Thunderbolt Display (27-tommers), når du forsøker å godta vilkårsavtalen eller starte opp i Windows Sikkermodus.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Koble USB-tastaturet direkte til datamaskinens USB-port for å gjenopprette bruken av F8-tasten.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.