Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere til iCloud

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp til å sikkerhetskopiere iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-sikkerhetskopi.

Hvis du får en varselmelding om utilstrekkelig iCloud-lagringsplass

Sjekk hvor mye iCloud-lagringsplass du har tilgjengelig, og sjekk deretter Størrelse på neste kopi. Deretter kan du redusere mengden informasjon du lagrer i iCloud eller oppgradere iCloud+-abonnementet ditt.

Sjekk iCloud-lagringsplassen din og Størrelse på neste kopi i iOS eller iPadOS

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud. Øverst ser du hvor mye iCloud-lagringsplass som er i bruk. Finn ut mer
  3. Trykk på Administrer lagring.
  4. Trykk på Sikkerhetskopier. Deretter trykker du på enheten du bruker. Størrelse på neste kopi er oppført under Siste sikkerhetskopi og Sikkerhetskopistørrelse.

Det kan ta noen minutter før enheten har beregnet størrelsen på neste kopi.

Hvis du har lite tilgjengelig iCloud-lagringsplass

1. Frigjør mer plass i iCloud ved å redusere størrelsen på sikkerhetskopien din eller slette informasjon du ikke trenger.
  2. Oppgrader iCloud+-abonnementet ditt
  3. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis du ser en melding om at den siste sikkerhetskopieringen ikke kan fullføres

1. Påse at du er koblet til Wi-Fi.
  2. Påse at enheten din er oppdatert.
  3. Prøv å ta sikkerhetskopi på et annet Wi-Fi-nettverk.
  4. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis det tar lengre tid enn forventet å fullføre iCloud-sikkerhetskopien

1. Påse at du er koblet til Wi-Fi.
  2. Sjekk opplastingshastigheten din.
  3. Hold enheten tilkoblet en strømkilde og et Wi-Fi-nettverk i 24 timer. Hvis sikkerhetskopien fortsatt ikke er ferdig, kan du arkivere viktige data, og deretter kontakte Apple-kundestøtte

Hvis alternativet for iCloud-sikkerhetskopi vises i grått

1. Sjekk om en gjenoppretting foregår. Du kan lage en ny sikkerhetskopi når gjenopprettingen av enheten er fullført.
  2. Sjekk om du har installert en profil som begrenser iCloud-sikkerhetskopi. Gå til Innstillinger > Generelt > Enhetsadministrering for å se en liste over de installerte profilene.

Få hjelp med å gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi

Hvis du trenger hjelp med å gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi, finner du mer informasjon her