Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere til iCloud

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp til å sikkerhetskopiere en iPhone eller iPad med iCloud-sikkerhetskopi.

Hvis du får en varselmelding om utilstrekkelig iCloud-lagringsplass

1. Åpne Innstillinger-appen, og trykk på navnet ditt.

2. Trykk på iCloud. Øverst på skjermen kan du se hvor mye iCloud-lagringsplass du har brukt.

3. Trykk på Lagring eller Administrer kontolagring.

4. Trykk på Sikkerhetskopier. Deretter trykker du på enheten du bruker. Størrelse på neste kopi skal vise deg størrelsen på neste sikkerhetskopi. Det kan ta noen minutter før enheten har beregnet størrelsen på neste kopi.

5. Hvis sikkerhetskopien trenger mer lagringsplass enn du har tilgjengelig i iCloud, kan du gjøre følgende:

Hvis det vises en melding om at den siste sikkerhetskopieringen ikke kan fullføres

1. Åpne Innstillinger og trykk på Wifi for å forsikre deg om at du er koblet til wifi.

2. Åpne Innstillinger, trykk på Generelt, og trykk deretter på Programvareoppdatering. Last ned og installer eventuelle tilgjengelige oppdateringer for enheten.

3. Prøv å ta sikkerhetskopi på et annet wifinettverk.

4. Kontroller at du har nok iCloud-lagringsplass for sikkerhetskopien.

Hvis det tar lengre tid enn forventet å fullføre iCloud-sikkerhetskopien

1. Åpne Innstillinger og trykk på Wifi for å forsikre deg om at du er koblet til wifi.

2. Kontroller opplastingshastigheten.

3. Hold enheten tilkoblet en strømkilde og et wifinettverk i 24 timer. Hvis sikkerhetskopieringen fortsatt ikke er ferdig, arkiverer du viktige data og prøver deretter disse trinnene på nytt.

Hvis alternativet for iCloud-sikkerhetskopi vises i grått

• Kontroller om en gjenoppretting pågår. Åpne Innstillinger, trykk på navnet ditt, trykk på iCloud og trykk deretter på iCloud-sikkerhetskopi. Hvis enheten fremdeles gjenopprettes, ser du meldingen «[Enheten] gjenopprettes, og vil automatisk starte sikkerhetskopiering når den er ferdig». Du kan lage en ny sikkerhetskopi når gjenopprettingen av enheten er fullført.

• Kontroller om du har installert en profil som begrenser iCloud-sikkerhetskopi. Åpne Innstillinger, trykk på Generelt, og trykk deretter på VPN og enhetsbehandling for å se en liste over installerte profiler.

Hvis du trenger hjelp med gjenoppretting fra en iCloud-sikkerhetskopi

Få hjelp hvis du får en feilmelding når du gjenoppretter fra en iCloud-sikkerhetskopi, hvis sikkerhetskopien du vil gjenopprette, ikke vises, eller hvis andre feil oppstår.

Finn ut hva du kan gjøre hvis gjenopprettingen fra iCloud-sikkerhetskopi mislyktes