Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere til iCloud eller gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi

Finn ut hva du må gjøre når du trenger hjelp med en iCloud-sikkerhetskopi på iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du trenger hjelp etter at du har prøvd å sikkerhetskopiere til iCloud eller gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi, følger du denne fremgangsmåten.

Få hjelp til å sikkerhetskopiere enheten din med iCloud-sikkerhetskopi

Finn ut hva du må gjøre basert på problemene du har, eller meldingene som vises.

iPhone som viser meldingen iPhone-sikkerhetskopi mislyktes, fordi du ikke har nok lagringsplass i iCloud

Hvis du får en varselmelding om utilstrekkelig iCloud-lagringsplass

Det vises en melding når du trenger mer iCloud-lagringsplass for å sikkerhetskopiere (den tilgjengelige plassen på iOS-enheten er forskjellig fra den tilgjengelige plassen i iCloud). Før du fortsetter må du vite størrelse på neste sikkerhetskopi og hvor mye iCloud-lagringsplass du har tilgjengelig.

Slik finner du størrelse på neste sikkerhetskopi:

• På iOS 11 eller nyere: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Sikkerhetskopier. Trykk på enheten du bruker.
  • På iOS 10.3: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > iCloud-lagring > Administrer lagring. Trykk på enheten du bruker.

Når du har sjekket hvor mye iCloud-lagringsplass du har, kan du prøve denne fremgangsmåten for å fullføre sikkerhetskopieringen

1. Oppgrader iCloud-lagringsabonnementet ditt.
  2. Reduser størrelsen på sikkerhetskopien.
  3. Slett data du ikke trenger.
  4. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis du ser en melding om at den siste sikkerhetskopieringen ikke kan fullføres

1. Påse at du er koblet til Wi-Fi.
  2. Påse at enheten din er oppdatert.
  3. Prøv å ta sikkerhetskopi på et annet Wi-Fi-nettverk.
  4. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Få hjelp med å gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi

Er det første gang du gjenoppretter fra en iCloud-sikkerhetskopi? Du finner detaljerte instruksjoner her.

Sørg for at du forblir tilkoblet Wi-Fi, fordi du kan ikke gjenopprette fra en sikkerhetskopi via et mobilnettverk. Tiden det tar å gjenopprette noe fra en sikkerhetskopi, avhenger av størrelsen på sikkerhetskopien og nettverkshastigheten.

Gjør følgende hvis du ikke kan koble til et Wi-Fi-nettverk på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du finne ut hva du skal gjøre basert på problemet du har, eller på varselmeldingen som vises.

Hvis du får en feilmelding når du gjenoppretter fra en iCloud-sikkerhetskopi

Hvis du allerede har forsøkt å gjenopprette enheten din, og du får en feil, kan du gjøre følgende:

1. Slett enheten og konfigurer den som en ny enhet.
  2. Sjekk programvareversjonen og bekreft at den er oppdatert.
  3. Bekreft at du er koblet til Wi-Fi.
  4. Slett enheten og prøv å gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi igjen.
  5. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis sikkerhetskopien du vil gjenopprette fra, ikke vises på Velg en sikkerhetskopi-skjermen

1. Bekreft at du har en sikkerhetskopi tilgjengelig.
  2. Prøv å gjenopprette sikkerhetskopien på et annet nettverk.
  3. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis du mangler data etter gjenoppretting fra en sikkerhetskopi