Hvis Min bildestrøm ikke oppdateres

Finn ut hva du kan gjøre hvis bilder ikke vises i Min bildestrøm på iPhone, iPad, iPod¬touch, Mac eller Apple¬TV.

Jeg ser ikke bilder fra Min bildestrøm på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV

Hvis du har slått på Min bildestrøm på alle enhetene dine, er bildene fra de siste 30 dagene tilgjengelige i Min bildestrøm-albumet, slik at du kan se på dem eller legge dem til i biblioteket på hver enhet.* Hvis du nylig har opprettet Apple-ID-en din, er kanskje ikke Min bildestrøm tilgjengelig. Bruk iCloud-bilder til å lagre bildene og videoene dine i iCloud. Finn ut mer om iCloud-bilder og Min bildestrøm.

Følg denne framgangsmåten på hver av enhetene dine hvis du ikke finner Min bildestrøm-bilder i Bilder-appen:

iPhone, iPad eller iPodtouch

1. Trykk på Innstillinger > Wi-Fi på alle enhetene dine. Sjekk at Wi-Fi er slått på, og at du har internett-tilkobling.
  2. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder. Sørg for at Last opp til Min bildestrøm er slått på. Hvis du ikke ser dette alternativet, slår du på iCloud-bilder for å beholde bildene og videoene dine i iCloud i stedet.
  3. Lukk Kamera-appen på enheten som tok bildet du leter etter. (Ingenting blir lastet opp til Min bildestrøm før du gjør det.)
  4. Se om iOS-enheten har mindre enn 20 % batteristrøm igjen. Hvis den har det, blir Min bildestrøm automatisk slått av midlertidig for å spare strøm.

Mac

1. Kontroller at Macen er koblet til internett
  2. På Macen velger du Apple-menyen  > Systemvalg, og klikker deretter på iCloud. Sørg for at du er logget på med den samme Apple-ID-en på alle de støttede enhetene dine.
  3. Åpne Bilder-appen. Velg deretter Bilder > Valg. Klikk på iCloud (eller Bildestrøm).
  4. Kontroller at Min bildestrøm er valgt. Hvis du ikke ser dette alternativet, slår du på iCloud-bilder for å beholde bildene og videoene dine i iCloud i stedet.
  5. Lukk Kamera-appen på enheten som tok bildet du leter etter. (Ingenting blir lastet opp til Min bildestrøm før du gjør det.)

Apple TV

1. I Innstillinger > Nettverk > Wi-Fi sjekker du at Wi-Fi er slått på, og at du har internett-tilkobling.
  2. I Innstillinger > Kontoer > iCloud sjekker du at Min bildestrøm er på.
  3. Lukk Kamera-appen på enheten som tok bildet du leter etter. (Ingenting blir lastet opp til Min bildestrøm før du gjør det.) Hvis du fortsatt ikke ser alle Min bildestrøm-bildene dine, kan det skyldes lite lagringsplass på Apple TV.

* For at iCloud skal dele bilder og videoer med de andre Apple-enhetene dine, må du logge på iCloud med den samme Apple-ID-en på alle enhetene.

Jeg ser forskjellige bilder i Min bildestrøm-albumet på hver av enhetene mine

Enheten beholder opptil 1000 bilder, selv om de er eldre enn 30 dager. Bilder som er eldre enn 30 dager, blir fjernet fra iCloud, så enhetene dine har kanskje ikke de samme bildene avhengig av når du aktiverte Min bildestrøm. På grunn av kapasiteten viser Apple TV kanskje bare de nyeste bildene.

Følg denne framgangsmåten for å slette eldre bilder fra Min bildestrøm og legge de nyeste bildene på alle enhetene dine:

1. Hvis du har bilder i Min bildestrøm-albumet som du vil beholde, lagrer du dem på enheten. Deretter arkiverer du kopien av bildene dine og andre data.
  2. Slå av Min bildestrøm. Slik gjør du det:
    • Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder på iPhone, iPad eller iPod touch, og slå deretter av Last opp til Min bildestrøm.
    • Åpne Bilder-programmet på en Mac med macOS Catalina eller nyere. Deretter velger du Bilder > Valg på menylinjen. Klikk på iCloud, og slå av Min bildestrøm.
    • På Apple TV går du til Innstillinger > Kontoer > iCloud og slår av Last opp til Min bildestrøm.
  3. Bekreft at du vil slette bilder.
  4. Slå på Min bildestrøm igjen.
  5. Gjenta disse trinnene for hver enhet.

Jeg ser ikke de importerte bildene mine i Min bildestrøm

1. Kontroller at iPhone, iPad, iPod touch eller Mac har en aktiv internett-tilkobling.
  2. Finn ut om du bruker iCloud-bilder i Bilder-appen. Hvis du har slått på iCloud-bilder, kan du ikke se bilder fra andre enheter som bruker Min bildestrøm på enheten din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.