Mac Pro: Bruke ATI Radeon HD 5770-grafikkort i Mac Pro lansert før 2010

Du kan oppleve skjermuregelmessigheter eller problemer med avspilling av video eller annet HDCP-kodet innhold når du bruker et ATI Radeon HD 5770-skjermkort i Mac Pro-maskiner som er lansert før Mac Pro (midten av 2010).

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

ATI Radeon HD 5770-skjermkort støttes bare av Mac Pro (midten av 2010)-modeller. De støttes ikke i eldre versjoner av Mac Pro. Les mer om grafikkortkompatibilitet og Mac Pro.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.