Eksterne brukerkontoer kan ikke brukes sammen med tidligere versjoner av Mac OS X

En bruker av en ekstern konto som logger seg på OS X Lion, kan ikke logge seg på Mac OS X v10.6 eller eldre i tillegg.

En ekstern konto kan ikke lenger logge seg på et Mac OS X v10.6- eller eldre system etter å ha logget seg på OS X Lion. Dette er forventet. Når en ekstern konto logger seg på OS X Lion, blir brukerens passord oppgradert til den nyere SHA-512-nøkkelen. Den eldre SHA-1-passordnøkkelen blir fjernet under oppgraderingsprosessen.