GarageBand for iOS: Ingen lyd ved overvåking av ekstern enhet

Lydsignalet fra GarageBand kan stoppe etter aktivering av overvåking av en ekstern enhet i Guitar Amp. Det kan skje hvis iPad-enhetens lydsignal er satt til Monolyd under Tilgjengelighet-innstillingene.

Du løser dette problemet ved å trykke på Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet og slå Monolyd av.

Alternativt kan du trykke på GarageBand under Innstillinger og slå av Krysstalebeskyttelse for Guitar Amp. Du kan imidlertid oppleve uønsket akustisk tilbakekobling når Krysstalebeskyttelse er slått av.