Apple-logoen og en fremdriftsindikator vises etter en oppdatering eller gjenoppretting av en iPhone, iPad eller iPod touch

Etter en oppdatering av iOS eller iPadOS, gjenoppretting fra en sikkerhetskopi eller rensing av en iPhone, iPad eller iPod touch viser enheten Apple-logoen med en fremdriftsindikator.

Når dette skjer, kan fremdriftsindikatoren bevege seg veldig sakte eller se ut som om den ikke beveger seg.

La enheten gjøre seg ferdig med oppdateringen, gjenopprettingen eller rensingen.

Fremdriftsindikatoren viser hvor langt installasjonen har kommet. Tiden det tar, er avhengig av antallet filer på enheten og om du renser, oppdaterer eller oppgraderer iOS eller iPadOS. Denne prosessen kan ta så lite som ett minutt hvis enheten har få eller ingen filer eller du er i ferd med å rense den. Hvis enheten inneholder et stort antall filer, kan prosessen ta alt fra flere minutter til en time.

Hvis enheten vises på datamaskinen, og hvis du kan konfigurere synkronisering og synkronisere innhold, er prosessen fullført. La enheten forbli koblet til datamaskinen, og vent til overføringen er ferdig.

Hvis du oppdaterer enheten trådløst, må du koble den til en strømkilde, slik at den ikke går tom for strøm i løpet av prosessen. Hvis enheten går tom for strøm, kobler du den til en strømkilde og slår den på, slik at oppdateringen eller gjenopprettingen kan fullføres.

Hvis du tror at oppdateringen står fast, trykker du på en av knappene. Hvis du ser en oppdateringsmelding, pågår oppdateringen fremdeles.

I enkelte tilfeller kan fremdriftsindikatoren bli helt full og deretter starte på nytt.

Bildet har ingen alternativ tekst

Få hjelp

Hvis oppdateringen eller gjenopprettingen aldri blir ferdig, eller enheten ikke reagerer, kan du tvinge frem en omstart av enheten.

Hvis enheten din har vært i denne tilstanden i flere timer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.