Apple-logo med fremdriftsindikator etter oppdatering eller gjenoppretting av iPhone, iPad eller iPod touch

Etter oppdatering av iOS eller iPadOS, gjenoppretting fra en sikkerhetskopi eller sletting av iPhone, iPad eller iPod touch viser enheten Apple-logoen med en fremdriftsindikator.

Når dette skjer, kan fremdriftsindikatoren bevege seg veldig sakte eller se ut som at den ikke beveger seg.

La enheten fullføre oppdateringen, gjenopprettingen eller slettingen.

Fremdriftsindikatoren viser installasjonsfremdriften. Hvor lang tid det tar, er avhengig av antallet filer på enheten og om du sletter, oppdaterer eller oppgraderer iOS eller iPadOS. Denne prosessen kan ta så lite som ett minutt hvis enheten din har lite data eller du sletter enheten. Hvis enheten inneholder et stort antall filer, kan prosessen ta flere minutter eller opptil en time.

Hvis enheten vises på datamaskinen, og hvis du kan konfigurere synkroniseringsalternativer og synkronisere innhold, er prosessen fullført. La enheten forbli koblet til datamaskinen din, og vent til overføringsprosessen er fullført.

Hvis du oppdaterer enheten trådløst, må du koble den til en lader, slik at den ikke går tom for strøm i løpet av prosessen. Hvis enheten går tom for strøm, kobler du den til en strømkilde og slår den på, slik at oppdateringen eller gjenopprettingen kan fullføres.

Hvis du tror at oppdateringen står fast, trykker du på en av knappene. Hvis du ser en oppdateringsmelding, pågår oppdateringen fremdeles.

I enkelte tilfeller opplever du kanskje at fremdriftsindikatoren fullføres og starter på nytt.

Få hjelp

Hvis oppdateringen eller gjenopprettingen aldri blir fullført eller enheten ikke reagerer, fremtvinger du en omstart av enheten.

Hvis enheten din har vært i denne tilstanden i flere timer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.