Apple-logo med fremdriftsindikator etter oppdatering eller gjenoppretting av iPhone, iPad eller iPod touch

Etter oppdatering av iOS, gjenoppretting fra en sikkerhetskopi eller sletting av iPhone, iPad eller iPod touch viser enheten Apple-logoen med en fremdriftsindikator.

Enhetsskjermen viser fremdriftsindikator

Når dette skjer, kan fremdriftsindikatoren bevege seg veldig sakte eller se ut som at den ikke beveger seg.

La enheten fullføre oppdaterings-, gjenopprettings- eller slettingprosessen.

Fremdriftsindikatoren viser installasjonsfremdriften. Hvor lang tid det tar, er avhengig av antallet filer på enheten og om du sletter, oppdaterer eller oppgraderer iOS. Denne prosessen kan ta så lite som ett minutt hvis enheten din har lite data eller du sletter enheten. Hvis enheten inneholder et stort antall filer, kan prosessen ta flere minutter eller opptil en time.

Hvis enheten din vises i iTunes, du kan konfigurere alternativene for synkronisering, og du kan synkronisere innhold, er prosessen fullført. La enheten være koblet til iTunes, og vent til overføringsprosessen er fullført.

Hvis du oppdaterer enheten trådløst, må du koble den til en lader, slik at den ikke går tom for strøm i løpet av prosessen. Hvis enheten går tom for strøm, kobler du den til en strømkilde og slår den på, slik at oppdateringen eller gjenopprettingen kan fullføres.

Hvis du tror at oppdateringen står fast, trykker du på en av knappene. Hvis du ser en oppdateringsmelding, pågår fremdeles oppdateringen.

I enkelte tilfeller opplever du kanskje at fremdriftsindikatoren fullføres og starter på nytt.

Få hjelp

Hvis oppdateringen eller gjenopprettingen aldri blir fullført eller enheten ikke reagerer, framtvinger du en omstart av enheten.

Hvis enheten din har vært i denne tilstanden i flere timer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.