Mac Pro (midten av 2010) og (midten av 2012): Overføring fullføres ikke

I enkelte situasjoner kan det virke som om en overføring på en Mac Pro (midten av 2010) eller (midten av 2012) ikke fullføres eller slutter å kjøre og viser en Nettverkstilkobling-melding.

Dette kan skje i disse situasjonene:

• Ethernet-kabelen er koblet fra mens du forsøker en nettverksoverføring via Ethernet.
  • Du mister den trådløse nettverksforbindelsen under en trådløs overføring.
  • Datamaskinen går i dvalemodus under overføringen.

Slå av datamaskinen ved å holde på/av-knappen nede.Trykk en gang til for å slå datamaskinen på igjen.Hvis Overføringsassistent ikke starter igjen, kjører du den senere etter å ha fullført Oppsettassistent.Du finner Oppsettassistent i mappen Programmer/Verktøy.

Hvis du velger en trådløs overføring, må du passe på å få en best mulig trådløs forbindelse. Bruk signalstyrkemåleren øverst til høyre på skjermen til å finne den plasseringen som gir det beste signalet til kildedatamaskinen før du starter. Du bør også sørge for å eliminere potensielle støykilder. Den beste trådløse overføringen du kan oppnå, vil være i et 802.11n-nettverk.

Gjør følgende for å unngå at kildedatamaskinen går i dvalemodus under overføring:

1. Velg Systemvalg fra Apple ()-menyen på kildedatamaskinen.
  2. Velg Strømsparer fra Vis-menyen.
  3. Juster skyveknappen for Maskin i dvale til Aldri.