Hvis påloggingsvinduet vises uventet på Macen din

Avhengig av konfigurasjonen på Macen din, logges du kanskje automatisk av når den er inaktiv.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Du kan konfigurere Macen din til å automatisk logge av brukerkontoen din når maskinen er inaktiv i en bestemt periode. Du kan slå denne funksjonen på eller av fra Sikkerhet og personvern-panelet i Systemvalg.

Bruk denne fremgangsmåten hvis du vil logges av automatisk:

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen.
  2. Klikk på symbolet Sikkerhet og personvern i Systemvalg-vinduet.
  3. Hvis låssymbolet nederst til venstre i vinduet er låst, klikker du på det og skriver inn et administratornavn og passord.
  4. Klikk på Generelt-fanen.
  5. Klikk på Avansert-knappen.
  6. Fjern markeringen av valget «Logg av etter __ minutter uten aktivitet».