Hvis påloggingsvinduet vises uventet på Mac-maskinen din

Avhengig av konfigurasjonen på Mac-maskinen din, logges du kanskje automatisk av når den er inaktiv.

Du kan konfigurere Mac-maskinen din til å automatisk logge av brukerkontoen din når maskinen er inaktiv i en bestemt periode. Du kan slå denne funksjonen på eller av fra Sikkerhet og personvern-panelet i Systemvalg.

Bruk denne fremgangsmåten hvis du vil logges av automatisk:

1. Velg Systemvalg på Apple-menyen.
  2. Klikk på symbolet Sikkerhet og personvern i Systemvalg-vinduet.
  3. Hvis låssymbolet nederst til venstre i vinduet er låst, klikker du på det og skriver inn et administratornavn og passord.
  4. Klikk på Generelt-fanen.
  5. Klikk på Avansert-knappen.
  6. Fjern markeringen av valget "Logg av etter __ minutter uten aktivitet".