Hvis Finn iPhone-appen ikke virker

Hvis du trenger hjelp med å logge på, eller hvis Finn iPhone ikke finner enheten din, kan du prøve denne fremgangsmåten.

Hvis du har iOS 13, iPadOS, macOS Catalina eller watchOS 6, er appene Finn iPhone og Finn vennene mine kombinert i en og samme app – Finn min-appen. Konfigurer Finn min-appen og Slå på Finn [enhet] for å komme i gang.

Før du begynner

Hvis du trenger hjelp med å finne enheten din, spille av lyder, vise meldinger eller ekstern låsing eller sletting av enheter, kan du prøve denne fremgangsmåten for å få hjelp med Finn iPhone.

Hvis du ikke kan logge på Finn iPhone

Prøv å logge på igjen etter hvert av disse trinnene:

1. Sørg for at du logger på med Apple-ID-en du bruker til iCloud.
  2. Gå til iCloud.com, logg på, og velg Finn iPhone.
  3. Trykk på Innstillinger > Generelt > Dato og tid på iOS-enheten din, og deretter sjekker du datoen og klokkeslettet.

Hvis du har angitt en sikkerhetskode på iOS-enheten, blir du bare bedt om å logge på første gang du åpner Finn iPhone. For å angi en sikkerhetskode går du til Innstillinger > Touch ID og sikkerhetskode (på enheter med Touch ID) eller Innstillinger > Sikkerhetskode (på andre enheter) og trykker på Slå på sikkerhetskode.

Hvis du får meldingen «Ingen enheter registrert»

Hvis du fremdeles har enheten, går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud og sørger for at Finn [enhet] er påslått. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud.

Hvis du får meldingen «Enheten kan ikke finnes lenger»

Denne meldingen betyr at Stedstjenester var slått av på enheten da du brukte Finn iPhone til å finne den. Finn iPhone kan ikke finne enheten din, men den siste kjente posisjonen vises i opptil 24 timer. Du kan fortsatt bruke Finn iPhone til å få enheten til spille av en lyd, vise en melding på enhetsskjermen, låse enheten eller slette enheten.

Muligheten til å bruke Finn iPhone til å lokalisere en enhet på kartet er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Kart-data må være tilgjengelige i det aktuelle området for å kunne finne enheten på kartet. Alle andre Finn iPhone-funksjoner fungerer fremdeles.

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du prøve denne fremgangsmåten for å få hjelp med Finn iPhone.