iTunes og iCloud: Mail, Kontakter, Kalendere og Oppgaver synkroniseres eller oppdateres ikke ved bruk av Microsoft Office Klikk og bruk

Hvis du kjører Microsoft Office Klikk og bruk, vil ikke Outlook vises som valgbart alternativ for synkronisering av data med iTunes eller iCloud-kontrollpanelet.

Hvis du vil bruke enten iTunes eller iCloud-kontrollpanelet til å holde e-post, kontakter, kalendere og oppgaver oppdatert mellom iOS-enheter og Microsoft Outlook, må en fullversjon av Microsoft Outlook 2013 eller 2010 installeres på harddisken.

Her finner du mer informasjon og kundestøtte for Microsoft Office Klikk og bruk, og kan lære om å bytte fra Klikk og bruk til en lokal Microsoft Office-installasjon av Office 2010

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.