iMovie for iOS: Hvorfor får jeg en melding som angir at iMovie ikke får tilgang til videoene og bildene mine?

Du kan se følgende melding når du arbeider med et iMovie-prosjekt:

iMovie har ikke tilgang til bildene eller videoene

Hvis du vil gi tilgang, åpner du Innstillinger-appen, trykker på Stedstjenester og setter iMovie-bryteren til På. Følg denne fremgangsmåten for å gi tilgang til bildene og videoene dine:

1. Trykk på Innstillinger på iOS-enheten.
  2. Trykk på Stedstjenester. (Du må kanskje trykke på Generelt og deretter Stedstjenester, avhengig av hvilken iOS-versjon du har).
  3. Sett iMovie-bryteren til På.