Kjøp filmer og TV-programmer fra Apple TV-appen

Kjøp filmer og TV-programmer, last dem ned eller strøm dem, og se dem hvor som helst med Apple TV-appen.

Apple TV-appen,1 kan du kjøpe eller leie filmer, kjøpe episoder eller sesonger av TV-serier,1 og abonnere på Apple TV-kanaler for å strømme eller laste ned filmer eller TV-programmer. Se etter Apple TV-appen på en iOS-enhet, på Apple TV eller på en kompatibel smart-TV. På Mac eller PC bruker du iTunes.

Kjøp og last ned eller strøm

Du må ha en Apple-ID for å kjøpe noe fra Apple TV-appen. Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester. Hvis du bruker andre Apple-tjenester, som for eksempel iCloud, logger du på Apple TV-appen med den samme Apple-ID-en. Hvis du ikke har Apple-ID, kan du opprette en.

Hvis du ser Last ned-knappen ved siden av en video i Apple TV-appen, betyr det enten at du har kjøpt den videoen eller at den er tilgjengelig for nedlasting fordi den er del av kanalabonnementet ditt på Apple TV. Trykk på Last ned-knappen for å laste ned den videoen til enheten din. Du blir ikke belastet på nytt for videoen.

Du kan ikke laste ned videoer til Apple TV eller smart-TV-er, du kan bare strømme dem.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Åpne Apple TV-appen, trykk på Se nå-fanen, og trykk deretter på Filmer, TV-programmer1 eller Barn for å se videoer i disse kategoriene. Du kan også trykke på Søk for å finne bestemte filmer eller TV-programmer.

Når du vil kjøpe noe:

1. Trykk på en film eller et TV-program.
  2. Trykk på kjøpsprisen, og trykk på Kjøp. For å kjøpe en sesong eller et sesongpass til et TV-program, ruller du ned til Slik ser du og trykker på Kjøp sesonger. Det kan hende at du må logge på med Apple-ID-en din.
  3. For å spille av videoen trykker du på .  Eller trykk på Last ned-knappen for å laste ned videoen til enheten din.

Du kan finne filmene og TV-programmene dine i Bibliotek-fanen.

På en Apple TV eller smart-TV

Apple TV-appen er integrert i Apple TV og tilgjengelige på kompatible smart-TV-er.

Åpne Apple TV-appen og gå til Se nå, Filmer, TV-programmer eller Barn øverst på skjermen. Du kan også bruke Søk-fanen til å finne det du vil se på.

Når du vil kjøpe noe:

1. Velg en film eller et TV-program.
  2. Velg kjøpsprisen. For å kjøpe en sesong eller et sesongpass til et TV-program, ruller du ned til Slik ser du og velger Kjøp sesonger. Du må kanskje skrive inn Apple-ID-passordet ditt for å fullføre kjøpet.
  3. Velg Spill for å se videoen. Du kan ikke laste ned videoer til Apple TV eller smart-TV-er.

Gå til Bibliotek-fanen for å finne filmene og TV-programmene dine.

I iTunes på Mac eller PC

Åpne iTunes på en Mac eller PC, og velg Filmer eller TV-programmer1 fra menyen øverst til venstre. Klikk på Store øverst i vinduet, og bla deretter gjennom eller søk for å finne en bestemt tittel eller et bestemt søkeord.

Når du vil kjøpe noe:

1. Klikk på en film eller et TV-program.
  2. Klikk på kjøpsprisen for å kjøpe en hel sesong. Eller klikk på prisen ved siden av en episode for å kjøpe en enkelt episode. Det kan hende at du må logge på med Apple-ID-en din. For TV-programmer finner du alternativer for å kjøpe sesonger og sesongpass nederst på produktsiden.
  3. For å spille av videoen klikker du på spill av-knappen.  For å laste ned videoen til datamaskinen klikker du på Last ned-knappen.

For å finne filmene og TV-programmene dine gå du til Filmer > Bibliotek eller TV-programmer > Bibliotek.

I noen land og regioner har Filmer og TV-programmer andre navn.

Finn ut mer om bestemte filmer eller TV-programmer

Hvis du vil vite mer om utgivelsesdato, lydspråk, undertekster, rating eller iTunes Extras som følger med en video, kan du se på informasjonssiden for filmen eller TV-programmer.

• Hvis du ser 4K , Dolby Vision , Dolby Atmos eller HDR i nærheten av navnet på en film, kan du se den i formater av høyere kvalitet på kompatible enheter. 2 Finn ut mer om 4K, HDR, Dolby Vision, og Dolby Atmos.
  • Hvis du ser CC eller SDH i nærheten av navnet på en video, betyr det at filmen kommer med skjult teksting eller undertekster for døve og hørselshemmede. Finn ut hvordan du slår på undertekster og lydspråk.
  • Hvis du ser AD i nærheten av navnet på en video, betyr det at videoen kommer med lydbeskrivelser av innholdet. Dette betyr at et valgfritt lydspor beskriver ikke-verbale øyeblikk og handling i filmen. Finn ut mer om innhold med lydbeskrivelser.
  • For å se om bonusmateriell som slettede scener, trailere eller kommentarer følger med en film, ruller du ned til Slik ser du og ser etter inkluderer iTunes Extras under Kjøp. Få hjelp med iTunes Extras.
  • Hvis du har et sesongpass eller multi-pass som dekker alle nåværende og framtidige episoder av et TV-program, finner du opplysninger om passet nederst på produktsiden. Når en ny episode er tilgjengelig, får du en varsling og en e-post.

Finn ut mer

1. Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe i landet ditt eller regionen din.

2. 4K, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR og iTunes Extras (hvis det er inkludert) er bare tilgjengelig med filmkjøp i høy kvalitet (HD).

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.