Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis Safari ikke kan åpne en side fordi det har forekommet for mange omdirigeringer

Dette kan skje når du åpner en side som omdirigeres til en ny side som igjen omdirigeres til den opprinnelige siden.

Hvis en nettside omdirigeres for mange ganger, kan den ha blitt konfigurert på en måte som forårsaker en omdirigeringssløyfe. Hvis dette er tilfelle, må eieren av siden løse problemet.

Problemet kan også være relatert til utdatert omdirigeringsinformasjon i bufferen eller informasjonskapslene til nettleseren. Slik kan du finne det ut:

1. Velg Safari > Valg fra menylinjen til Safari.

2. Klikk på Personvern-symbolet.

3. Klikk på Administrer nettstedsdata.

4. Bruk søkefeltet til å finne navnet på nettstedet som omdirigerer, og deretter velger du nettstedet og klikker på Fjern. Safari fjerner deretter all lagret data for nettstedet, inkludert buffer og informasjonskapsler. Dette kan føre til at du blir logget av nettstedet eller at det oppfører seg annerledes.

5. Klikk på Ferdig, og deretter lukker du Safari-valgene.

Hvis problemet fortsetter, gjentar du disse trinnene, men i stedet for å klikke på Fjern for nettstedet som omdirigerer, klikker du på Fjern alle for å fjerne lagret data for alle nettstedene du har besøkt i Safari.