Bruke VoiceOver på en Mac uten en skjerm

Du får best resultat ved å koble til en skjerm eller en EDID-adapter når du bruker VoiceOver på Mac-maskinen.

På en Mac-maskin som ikke har innebygd skjerm (som en Mac Mini eller Mac Pro), bør du koble til en ekstern skjerm når du bruker VoiceOver. Når den innebygde skjermleseren slås på, kan noen apper bli langsomme eller slutte å svare hvis det ikke er koblet til en skjerm.

Hvis du må bruke VoiceOver uten en tilkoblet skjerm, kan du koble en EDID-adapter til HDMI-, DVI- eller Mini DisplayPort-kontakten på Mac-maskinen. EDID-adaptere er forskjellig fra skjermadaptere – de brukes ikke til å koble en TV-skjerm eller dataskjerm til datamaskinen. EDID-adaptere sender i stedet et signal til videoporten slik at Mac-maskinen fungerer som om en skjerm er koblet til.