Hvis symbolene på Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch er forstørret

Hvis symbolene på Hjem-skjermen er for store eller er forstørret for å få plass på skjermen, kan enhetens Zoom-funksjon være slått på. Finn ut hvordan du slår av Zoom.

Slå av Zoom under Innstillinger på enheten

Hvis du ikke får tilgang til Innstillinger fordi symbolene på Hjem-skjermen er forstørret, dobbelttrykker du med tre fingre på skjermen for å zoome ut.

For å slå av Zoom går du til Innstillinger > Tilgjengelighet > Zoom og trykker for å slå av Zoom.

Slå av Zoom i Finder eller iTunes

Du kan også bruke Finder eller iTunes til å slå av Zoom:

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til en datamaskin.
  2. På en Mac med macOS Catalina 10.15 åpner du Finder. På en Mac med macOS 10.14 eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes.
  3. Velg enheten når den vises i Finder eller iTunes.
  4. Velg Konfigurer tilgjengelighet.
  5. For å slå av zoom fjerner du markeringen i avkrysningsruten for Zoom.
  6. Klikk på OK.

Les mer

Finn ut mer om tilgjengelighetsfunksjonene i iOS ved å se iPhone Brukerhåndbok, iPad Brukerhåndbok eller iPod touch Brukerhåndbok