Hvis symbolene på Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch er forstørret

Hvis symbolene på Hjem-skjermen er for store eller er forstørret for å få plass på skjermen, kan enhetens Zoom-funksjon være slått på. Finn ut hvordan du slår av Zoom.

Slå av Zoom under Innstillinger på enheten

ios-16-iphone-14-pro-home-screen-zoomed

Hvis du ikke får tilgang til Innstillinger fordi symbolene på Hjem-skjermen er forstørret, dobbelttrykker du med tre fingre på skjermen for å zoome ut.

ios-16-iphone-14-pro-settings-accessibility-zoom-off

Slik slår du av Zoom:

1. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Zoom.

2. Trykk for å slå av Zoom.

Slå av Zoom i Finder eller iTunes

Du kan også bruke Finder eller iTunes til å slå av Zoom:

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til en datamaskin.

2. På en Mac med macOS Catalina eller nyere åpner du et Finder-vindu. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes.

3. Velg enheten din når den vises i Finder eller iTunes.

4. Velg Konfigurer tilgjengelighet.

macos-ventura-finder-locations-iphone-options-configure-accessibility
  5. For å slå av zoom fjerner du markeringen i avkrysningsruten for Zoom.

macos-ventura-finder-locations-iphone-options-configure-accessibility-seeing-zoom
  6. Klikk på OK.