Hvis ikonene på Hjem-skjermen på din iPhone, iPad eller iPod touch er forstørret

Hvis ikonene på Hjem-skjermen er for store eller forstørret for å få plass på skjermen, kan enhetens zoom-funksjon være slått på. Finn ut hvordan du slår av zoom.

Slå av zoom under Innstillinger på enheten din

Forstørrede skjermsymboler

Hvis du ikke får tilgang til Innstillinger fordi ikonene på Hjem-skjermen er forstørret, dobbelttrykker du med tre fingre på skjermen for å zoome ut.

Slå av zoom på iPhone

For å slå av zoom går du til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > Zoom, og deretter trykker du for å slå av zoom.

Slå av zoom i iTunes

Du kan også bruke iTunes til å slå av zoom:

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen, og åpne iTunes.
  2. Marker enheten når den vises i iTunes.
  3. Marker Konfigurer tilgjengelighet på enhetens oversiktsside.
    Slå av zoom i iTunes
  4. Velg Ingen for å slå av zoom.
    Velg Ingen under Tilgjengelighet
  5. Klikk på OK.

Les mer

Finn ut mer om tilgjengelighetsfunksjonene i iOS ved å se iPhone Brukerhåndbok, iPad Brukerhåndbok eller iPod touch Brukerhåndbok