Hvis ikonene på Hjem-skjermen på din iPhone, iPad eller iPod touch er forstørret

Hvis ikonene på Hjem-skjermen er for store eller forstørret for å få plass på skjermen, kan enhetens zoom-funksjon være slått på. Lær hvordan du slår av zoom.

Slå av zoom under Innstillinger på enheten din

Forstørret Hjem-skjerm

Hvis du ikke får tilgang til Innstillinger fordi ikonene på Hjem-skjermen er forstørret, dobbelttrykker du med tre fingre på skjermen for å zoome ut.

Innstillinger for zoom-funksjonen

Du kan slå av zoom ved å gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > Zoom > og trykke på skyveknappen.

Slå av zoom i iTunes

Du kan også bruke iTunes til å slå av zoom:

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen, og åpne iTunes.
  2. Marker enheten når den vises i iTunes.
  3. Marker Konfigurer tilgjengelighet på enhetens oversiktsside.
    iTunes
  4. Velg Ingen for å slå av zoom.
    iTunes-innstillinger for å slå av zoom
  5. Klikk på OK.

Finn ut mer

Finn ut mer om tilgjengelighetsfunksjonene i iOS ved å se iPhone Brukerhåndbok, iPad Brukerhåndbok eller iPod touch Brukerhåndbok