iPod nano (5. generasjon): Kan ikke se undertekster på filmer, TV-programmer eller andre videoer

Filmer, TV-programmer eller andre videoer viser ikke undertekster når de spilles i iPod nano.

For å se undertekster når du ser filmer, TV-programmer og andre videoer, må undertekster være aktivert i iTunes før synkronisering av mediainnholdet til iPod:

Aktivering av språk på undertekster i iTunes

1. Åpne iTunes på din datamaskin.

2. Klikk på iTunes i Menylinjen og klikk Innstillinger.

3. Klikk på Avspilling.

4. Klikk i valgfeltet for Undertekstspråk og velg ditt språk.

[Velg språk]

5. Klikk på OK.

6. Synkroniser mediainnholdet ditt (filmer, TV-programmer og andre videoer) til din iPod nano.

7. Etter synkronisering av innholdet til iPod, skru på Undertekster på iPod (Videoer > Innstillinger > Undertekster).

8. Spill mediainnholdet ditt på iPod-enheten.