Hvis iPhone ber deg om å bekrefte telefonnummeret ditt når du aktiverer i USA

I USA blir du kanskje bedt om å bekrefte telefonnummeret ditt når du aktiverer iPhone for første gang. Her er hva du skal gjøre.

For å bekrefte skriver du inn kontoinformasjonen du brukte da du kjøpte iPhone-enheten. Følg disse trinnene:

1. Sørg for at telefonnummeret er det samme du brukte da du kjøpte iPhone-enheten. Trykk deretter på Neste.

Denne aktiveringsskjermen vises slik at du kan bekrefte telefonnummeret ditt første gang du konfigurerer iPhone.
  2. Skriv inn postnummeret for faktureringsadressen din og de siste fire sifrene i personnummeret ditt. Trykk deretter på Neste.

For å fullføre aktiveringen av den nye iPhonen, må du angi et postnummer og personnummer for å bekrefte identiteten din.

Hvis du får en melding om at informasjonen du har skrevet inn, er feil, prøver du på nytt. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Deretter fullfører du konfigureringen av iPhone. Hvis du så vil bruke et annet telefonnummer, for eksempel et som er en del av et familieabonnement, kontakter du leverandøren din. Avhengig av operatøren og iPhone-modellen, trenger du kanskje et nytt SIM-kort eller eSIM.

Du kan kanskje gjøre endringer i kontoen din i tidsrommet mellom bestilling og fullføring av denne prosessen. Hvis du gjør dette, kan det hende du må kontakte operatøren din for å aktivere telefonen din fullstendig.

Hvis du ikke gjenkjenner telefonnummeret

Hvis du er den opprinnelige kjøperen av iPhonen og du ikke gjenkjenner telefonnummeret som iPhone ber deg om å bekrefte, kontakter du Apple-kundestøtte for å få hjelp.