Hvis iPhone ber deg om å bekrefte telefonnummeret ditt når du aktiverer i USA

I USA blir du kanskje bedt om å bekrefte telefonnummeret ditt når du aktiverer iPhone for første gang. Her er hva du skal gjøre.

For å bekrefte skriver du inn kontoinformasjonen du brukte da du kjøpte iPhone-enheten. Følg denne framgangsmåten:

1. Sørg for at telefonnummeret er det samme du brukte da du kjøpte iPhone-enheten. Trykk deretter på Neste.
  2. Skriv inn postnummeret for faktureringsadressen din og de siste fire sifrene i personnummeret ditt. Trykk deretter på Neste.

Hvis du får en melding om at informasjonen du har skrevet inn, er feil, prøver du på nytt. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kontakter du Apple.

Deretter fullfører du konfigureringen av iPhone. Hvis du så vil bruke et annet telefonnummer, for eksempel et som er en del av et familieabonnement, kontakter du leverandøren din. Du må kanskje skaffe deg et nytt SIM-kort – avhengig av leverandøren og iPhone-modellen din.

Du kan kanskje gjøre endringer i kontoen din i tidsrommet mellom bestilling og fullføring av denne prosessen. Hvis du gjør dette, må du kanskje kontakte leverandøren din for å aktivere telefonen din fullstendig.

Hvis du ikke gjenkjenner telefonnummeret

Hvis du er den opprinnelige kjøperen av iPhone-enheten din og du ikke gjenkjenner telefonnummeret som iPhone ber deg om å bekrefte, kontakter du Apple-kundestøtte for å få hjelp.