Hvis du ikke kan synkronisere Outlook-kontakter og kalendere til iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes for Windows

Få hjelp til å synkronisere Outlook-kontakter og kalendere fra en PC til en iOS-enhet.

Hvis du har problemer med å synkronisere med iTunes på PC, kan du vurdere å konfigurere iCloud for Windows i stedet. Det er den enkleste måten å holde kontakter, kalendernotater og dokumenter oppdaterte på alle enheter. iCloud hjelper deg med å administrere kontakter, kalendere og notater automatisk, slik at du kan få tilgang til dem når du trenger dem, uansett hvor du er. Med iCloud kan du få tilgang til kontaktene dine fra iPhone, iPad, iPod touch, datamaskinen eller på iCloud.com. Hvis du foretrekker å synkronisere med iTunes, kan du følge fremgangsmåten under for å løse problemet.

Før du begynner

Systemkrav

Synkronisering av notater via USB er ikke støttet i iTunes 12.2.2 og nyere eller iOS 9 og nyere. Les mer om hvordan du bruker iCloud til å synkronisere notater med Outlook.

Hvis du ikke kan synkronisere

Hvis du ikke klarte å synkronisere med iTunes, eller hvis kontakter og kalendere ikke synkroniseres som forventet, følger du fremgangsmåten i hver del:

Nullstill iTunes-synkroniseringsloggen

1. Åpne iTunes.
  2. Hold Ctrl- og B-tastene på tastaturet nede for å åpne menylinjen i iTunes. Velg deretter Rediger > Valg.
  3. Velg Enheter-fanen.
  4. Klikk på knappen Nullstill synkroniseringslogg.
  5. Forsøk å synkroniser på nytt for å se om det løser problemet.

Kjør iTunes-diagnostikk

Kjør «iPhone/iPod touch synkroniseringstest» med iTunes-diagnostikk mens enheten er tilkoblet iTunes. Hvis testen er vellykket, kan du synkronisere i iTunes på nytt. Hvis kontakter eller kalendere fremdeles ikke synkroniserer som forventet, kan det være et problem med Windows-brukerkontoen, Outlook-profilen eller selve dataene.

Isoler problemet med en ny Windows-brukerkonto

Du kan logge inn med en ny brukerkonto for å finne ut om den uventede oppførselen er relatert til en spesifikk bruker eller om problemet gjelder hele systemet.

1. Opprett en ny brukerkonto i Windows 10Windows 8 eller Windows 7.
    Denne isoleringen sørger for at trinnene du bruker, er egnet for problemet du opplever. Hvis du foretrekker å ikke opprette en ny brukerkonto på Windows-systemet, kan du fortsette til Brukerkontoproblemer.
  2. Logg inn med den nye brukerkontoen og åpne Outlook etter at du har opprettet en ny brukerkonto. Når Outlook åpner, oppretter du en lokal datafil (PST) og legger til noen kontakter og kalendere i Outlook.
    Noen versjoner av Outlook kan kreve at du har en original installeringsdisk.
  3. Koble til iOS-enheten og forsøk å synkronisere.

Hvis alt innhold synkroniseres riktig, er problemet sannsynligvis relatert til den spesifikke brukerkontoen du forsøker å synkronisere. Fortsett til Brukerkontoproblemer

Hvis innholdet ikke ble synkronisert som forventet, kan du prøve å kjøre «iPhone/iPod touch synkroniseringstest» med iTunes-diagnostikk mens enheten er tilkoblet iTunes. Hvis testen er vellykket, kan du synkronisere med iTunes igjen. Hvis data fremdeles ikke synkroniseres med den nye brukeren, følger du trinnene for systemomfattende problemer.

For brukerkontoproblemer

For å løse et problem med innstillingene eller filene til en bruker når du synkroniserer med Outlook, følger du fremgangsmåten under. Forsøk å synkroniser på nytt med iTunes etter hvert trinn.

Deaktiver Outlook-tillegg fra tredjepart

Outlook-tillegg fra andre produsenter kan hindre iTunes og Outlook fra å kommunisere. Følg fremgangsmåten i disse artiklene fra Microsofts kunnskapsbase for å finne ut hvordan du deaktiverer Outlook-tillegg.

Koble deretter til iOS-enheten og forsøk å synkronisere.

Gi SyncServices-mappen et nytt navn

SyncServices-mappen lagrer synkroniseringsrelatert informasjon og kan inneholde ufullstendige gjenværende data som forstyrrer synkroniseringen. Gi mappen et nytt navn ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Koble iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten fra datamaskinen.
  2. Start datamaskinen på nytt.
  3. SyncServices er lagret i en skjult mappe som heter AppData. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.
    Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, trykker du på tastene Control og Escape (Ctrl+Esc) på tastaturet.
  4. Klikk på forstørrelsessymbolet eller søkefeltet. Skriv %appdata% i søkefeltet.
  5. Velg AppData fra søkeresultatet.
  6. Åpne Apple Computer-mappen i Roaming-mappen.
  7. Gi SyncServices-mappen navnet «SyncServicesOld».
  8. Koble deretter til iOS-enheten og forsøk å synkronisere.

Hvis du trenger mer hjelp med dataspesifikke problemer eller korrigeringsproblemer med Outlook-datafilen, kan du se i hjelpesystemet på datamaskinen, kontakte IT-avdelingen eller besøke support.microsoft.com.

Erstatt informasjon

I stedet for å synkronisere kan du erstatte alle kontakt- og kalenderdata på iOS-enheten med dataene i Outlook-profilen.

Kontroller først at Outlook-dataene i Outlook-profilen på datamaskinen er riktige. Hvis de er det, kan du tilbakestille synkroniseringsloggen igjen:

1. Åpne iTunes.
  2. Hold Ctrl- og B-tastene på tastaturet nede for å åpne menylinjen i iTunes. Velg deretter Rediger > Valg.
  3. Velg Enheter-fanen.
  4. Klikk på knappen Nullstill synkroniseringslogg.

Bruk deretter fremgangsmåten nedenfor:

1. I iTunes markerer du iOS-enheten øverst til venstre i iTunes. Klikk deretter på Info.
  2. Bla ned til Avansert. Under «Erstatt informasjon på denne iPhone/iPad/iPod touch» markerer du Kontakter eller Kalendere og klikker på Bruk.

For systemomfattende problemer

For å løse systemomfattende synkroniseringsproblemer med Outlook kan du følge fremgangsmåten under. Forsøk å synkronisere med iTunes igjen etter hvert trinn.

For å få hjelp til å bruke Microsoft-ressursene oppført ovenfor, kan du se i hjelpesystemet på datamaskinen, kontakte IT-avdelingen eller besøke Microsoft Kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: