Hvis du ikke kan bruke iTunes for Windows til å synkronisere kontakter og kalendere mellom Outlook og iPhone, iPad eller iPod touch

Få hjelp til å synkronisere Outlook-kontakter og kalendere fra en PC til en iOS-enhet.

Hvis du ikke kan synkronisere Outlook-kontakter og -kalendere fra PC-en til iOS-enheten med iTunes for Windows, kan du forsøke å konfigurere iCloud for Windows. Med iCloud for Windows kan du holde kontakter, kalendernotater og dokumenter oppdaterte på alle enheter.

Hvis du foretrekker å synkronisere manuelt med iTunes, kan du følge fremgangsmåten i denne artikkelen.

Systemkrav

Synkronisering av notater via USB er ikke støttet i iTunes 12.2.2 og nyere eller iOS 9 og nyere. Les om hvordan du bruker iCloud til å synkronisere notater med Outlook.

Hvis du ikke kan synkronisere

Hvis du ikke kan synkronisere med iTunes, eller hvis kontakter og kalendere ikke synkroniseres som forventet, følger du fremgangsmåten i hver del.

Nullstill iTunes-synkroniseringsloggen

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Velg Enheter-fanen.
  4. Klikk på knappen Nullstill synkroniseringslogg.
  5. Prøv å synkroniser på nytt.

Kjør iTunes-diagnostikk

Bruk iTunes-diagnostikk til å kjøre «iPhone/iPod touch synkroniseringstest» mens enheten er tilkoblet iTunes. Hvis testen er vellykket, forsøker du å synkronisere på nytt. Hvis kontakter eller kalendere fremdeles ikke synkroniserer som forventet, kan det være et problem med Windows-brukerkontoen, Outlook-profilen eller selve dataene.

Isoler problemet med en ny Windows-brukerkonto

Du kan logge inn med en ny brukerkonto for å finne ut om den uventede oppførselen er relatert til en spesifikk bruker eller om problemet gjelder hele systemet.

1. Opprett en ny brukerkonto i Windows 10Windows 8 eller Windows 7.
    Denne isoleringen sørger for at trinnene du bruker, er egnet for problemet du opplever. Hvis du foretrekker å ikke opprette en ny brukerkonto på Windows-systemet, kan du fortsette til delen Brukerkontoproblemer.
  2. Logg inn med den nye brukerkontoen og åpne Outlook etter at du har opprettet en ny brukerkonto. Når Outlook åpner, oppretter du en lokal datafil (PST) og legger til noen kontakter og kalendere i Outlook.
    Noen versjoner av Outlook kan kreve at du har en original installeringsdisk.
  3. Koble til iOS-enheten og forsøk å synkronisere på nytt.

Hvis alt innhold synkroniseres riktig, er problemet sannsynligvis relatert til den spesifikke brukerkontoen du forsøker å synkronisere. Fortsett til delen Brukerkontoproblemer

Hvis innholdet ikke ble synkronisert som forventet, bruker du iTunes-diagnostikk til å kjøre «iPhone/iPod touch synkroniseringstest» mens enheten er tilkoblet iTunes. Hvis testen er vellykket, forsøker du å synkronisere på nytt. Hvis dataene dine fremdeles ikke synkroniseres med den nye brukeren, følger du fremgangsmåten i delen systemomfattende problemer.

For brukerkontoproblemer

For å løse et problem med innstillingene eller filene til en bruker ved synkronisering med Outlook, kan du følge fremgangsmåten for å deaktivere Outlook-tillegg og gi SyncServices-mappen et nytt navn.

Deaktiver Outlook-tillegg fra tredjepart

Outlook-tillegg fra andre produsenter kan hindre iTunes og Outlook fra å kommunisere. Følg fremgangsmåten i disse artiklene fra Microsofts kunnskapsbase for å finne ut hvordan du deaktiverer Outlook-tillegg:

Koble deretter til iOS-enheten og forsøk å synkronisere.

Gi SyncServices-mappen et nytt navn

SyncServices-mappen lagrer synkroniseringsrelatert informasjon og kan inneholde ufullstendige gjenværende data som forstyrrer en ny synkronisering. Gi mappen et nytt navn ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Koble iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten fra datamaskinen.
  2. Start datamaskinen på nytt.
  3. Trykk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, trykker du på tastene Control og Escape (Ctrl+Esc) på tastaturet.
  4. Klikk på forstørrelsessymbolet eller søkefeltet.
  5. Skriv %appdata% i søkefeltet.
  6. Velg AppData fra søkeresultatet.
  7. Åpne Apple Computer-mappen i Roaming-mappen.
  8. Gi SyncServices-mappen navnet «SyncServicesOld».
  9. Koble til iOS-enheten og forsøk å synkronisere.

Hvis du trenger mer hjelp med dataspesifikke problemer eller korrigeringsproblemer med Outlook-datafilen, kan du se i hjelpesystemet på datamaskinen, kontakte IT-avdelingen eller besøke support.microsoft.com.

Erstatt informasjon

I stedet for å synkronisere kan du erstatte alle kontakt- og kalenderdata på iOS-enheten med dataene i Outlook-profilen.

Kontroller først at Outlook-dataene i Outlook-profilen på datamaskinen er riktige. Hvis de er det, kan du tilbakestille synkroniseringsloggen:

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Velg Enheter-fanen.
  4. Klikk på knappen Nullstill synkroniseringslogg.

Følg deretter denne framgangsmåten:

1. I iTunes markerer du iOS-enheten øverst til venstre i iTunes. Klikk deretter på Info.
  2. Rull til Avansert-delen. Under «Erstatt informasjon på iPhone/iPad/iPod touch» markerer du Kontakter eller Kalendere og klikker på Bruk.

For systemomfattende problemer

For å løse systemomfattende synkroniseringsproblemer med Outlook kan du følge fremgangsmåten under. Forsøk å synkronisere med iTunes igjen etter hvert trinn.

For å få hjelp til å bruke Microsoft-ressursene oppført ovenfor, kan du se i hjelpesystemet på datamaskinen, kontakte IT-avdelingen eller besøke Microsoft Kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.