Hvis du ikke kan synkronisere kontakter og kalendere ved å bruke iTunes for Windows

Les om hvordan du justerer sikkerhetsprogramvaren, synkroniseringsloggen eller andre innstillinger for å synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes for Windows.

iPhone, iPad og iPod touch lar deg dele informasjon med datamaskinen på flere måter. Hvis du ikke kan synkronisere kontaktene, kalenderne eller notatene ved hjelp av iTunes for Windows og en USB-forbindelse, kan du prøve alternativene nedenfor. Hvis du bruker iCloud, kan du få hjelp med iCloud-kontakter eller iCloud-kalender.

Synkronisering av notater støttes ikke med iTunes 12.2.2 eller nyere eller iOS-enheter med iOS 9 eller nyere.

Før du starter

Kontroller at du har konfigurert synkronisering, se etter manglende data og sikkerhetskopier dataene.

Kontroller at du har konfigurert synkronisering

Du kan synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes via USB.

Se etter manglende data

Avhengig av visningsinnstillingene dine er det ikke sikkert at du ser alle kalenderhendelser og kontakter i Outlook. Hvis du ikke ser alle, søker du etter dem i Outlook. Hvis det er nødvendig, justerer du visningsinnstillingene slik at alle kontakter og hendelser vises.

Sikkerhetskopier dataene dine

Før du prøver å fikse synkroniseringsproblemet, må du sikkerhetskopiere Microsoft Outlook-dataene. Nettstedet for Office-kundestøtte har flere artikler som kan hjelpe deg med å finne og sikkerhetskopiere Outlook-dataene.

Kontroller systemkravene

Hvis du skal synkronisere med iTunes, må du kontrollere at:

• Du bruker Microsoft Outlook 2003, 2007, 2010 eller 2013.
  • Du lagrer Outlook-dataene på datamaskinen i Unicode PST, ikke på en tjener.
  • Du bruker en lokal installasjon av Outlook 2010 eller Outlook 2013, ikke Klikk-og-bruk. Outlook 2010 og Outlook 2013 har et Klikk-og-bruk-installeringsalternativ, men dette lar deg ikke synkronisere dataene. Finn mer informasjon og støtte for Klikk-og-bruk, og les om hvordan du bytter fra en Klikk-og-bruk-installasjon til en lokal installasjon.

Kontroller at programvaren er oppdatert

Bruk den nyeste versjonen av programvaren din:

Fix security software issues

Fikse problemer med sikkerhetsprogramvare

Sikkerhetsprogramvare kan hindre kommunikasjon mellom iTunes og iOS-enheten. Noe programvare kan hindre iTunes i å få tilgang til synkroniseringsdataene. Les om hvordan du løser problemer mellom iTunes og sikkerhetsprogramvare.

Reset your iTunes sync history

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: