Hvis du ikke kan synkronisere kontakter og kalendere ved å bruke iTunes for Windows

Les om hvordan du justerer sikkerhetsprogramvaren, synkroniseringsloggen eller andre innstillinger for å synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes for Windows.

iPhone, iPad og iPod touch lar deg dele informasjon med datamaskinen på flere måter. Hvis du ikke kan synkronisere kontaktene, kalenderne eller notatene ved hjelp av iTunes for Windows og en USB-forbindelse, kan du prøve alternativene nedenfor. Hvis du bruker iCloud, kan du få hjelp med iCloud-kontakter eller iCloud-kalender.

Synkronisering av notater støttes ikke med iTunes 12.2.2 eller nyere eller iOS-enheter med iOS 9 eller nyere.

Før du starter

Kontroller at du har konfigurert synkronisering, se etter manglende data og sikkerhetskopier dataene.

Kontroller at du har konfigurert synkronisering

Du kan synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes via USB.

Se etter manglende data

Avhengig av visningsinnstillingene dine er det ikke sikkert at du ser alle kalenderhendelser og kontakter i Outlook. Hvis du ikke ser alle, søker du etter dem i Outlook. Hvis det er nødvendig, justerer du visningsinnstillingene slik at alle kontakter og hendelser vises.

Sikkerhetskopier dataene dine

Før du prøver å fikse synkroniseringsproblemet, må du sikkerhetskopiere Microsoft Outlook-dataene. Nettstedet for Office-kundestøtte har flere artikler som kan hjelpe deg med å finne og sikkerhetskopiere Outlook-dataene.

Kontroller systemkravene

Hvis du skal synkronisere med iTunes, må du kontrollere at:

• Du bruker Microsoft Outlook 2003, 2007, 2010 eller 2013.
  • Du lagrer Outlook-dataene på datamaskinen i Unicode PST, ikke på en tjener.
  • Du bruker en lokal installasjon av Outlook 2010 eller Outlook 2013, ikke Klikk-og-bruk. Outlook 2010 og Outlook 2013 har et Klikk-og-bruk-installeringsalternativ, men dette lar deg ikke synkronisere dataene. Finn mer informasjon og støtte for Klikk-og-bruk, og les om hvordan du bytter fra en Klikk-og-bruk-installasjon til en lokal installasjon.

Påse at programvaren er oppdatert

Bruk den nyeste versjonen av programvaren din:

Fikse problemer med sikkerhetsprogramvare

Sikkerhetsprogramvare kan hindre kommunikasjon mellom iTunes og iOS-enheten. Noe programvare kan hindre iTunes i å få tilgang til synkroniseringsdataene. Les om hvordan du løser problemer mellom iTunes og sikkerhetsprogramvare.

Nullstill iTunes-synkroniseringsloggen

Hvis noen av dataene synkroniseres, men du ser uventede endringer, må du kanskje nullstille synkroniseringsloggen. Etter nullstilling kan du erstatte alle kontakt- og kalenderdata på datamaskinen eller iOS-enheten med riktige data.

Slik nullstiller du synkroniseringsloggen:

1. Åpne iTunes.
  2. Hold Ctrl- og B-tastene på tastaturet nede for å åpne menylinjen i iTunes. Velg deretter Rediger > Valg.
  3. Velg Enheter-fanen.
  4. Klikk på knappen Nullstill synkroniseringslogg.

Hvis alle dataene på datamaskinen er riktige:

1. I iTunes markerer du iOS-enheten øverst til venstre i iTunes. Klikk deretter på Info.
  2. Bla ned til Avansert. Under «Erstatt informasjon på denne iPhone/iPad/iPod touch» markerer du Kontakter eller Kalendere.
  3. Klikk på Bruk.

Hvis alle dataene på iPhone, iPad eller iPod touch er riktige:

1. Fjern kontakt- og kalenderinformasjonen fra Outlook.
  2. I iTunes markerer du iOS-enheten øverst til venstre i iTunes. Klikk deretter på Info.
  3. Bla ned til Avansert. Kontroller at Kontakter og Kalendere ikke er markert under «Erstatt informasjon på denne iPhone/iPad/iPod touch».
  4. Klikk på Bruk.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: