Hvis du trenger hjelp med iPhone-, iPad- eller iPod touch-tilbehør

Hvis du har problemer med et iPhone-, iPad- eller iPod touch-tilbehør, prøver du denne framgangsmåten.

Kontroller kompatibiliteten

Påse at tilbehøret er kompatibelt med enheten. Hvis tilbehøret finnes i Apple Online Store, kan du se om din iPhone-, iPad- eller iPod touch-modell er oppført som kompatibel.

Hvis tilbehøret bruker den 30-pinners kontakten, kan du kanskje koble det til enheten ved å bruke Lightning til 30-pinners adapter eller Lightning til 30-pinners adapter (0,2 m).

Se om tilbehørets kompatibilitet er begrenset. Noe tilbehør vil for eksempel ikke lade iOS-enheter hvis det bruker FireWire i stedet for USB til lading.

Oppdater programvaren

Installer den nyeste versjonen av iOS. Du kan se hvilken versjon du har på iPhone ved å gå til Om-skjermen.

Koble fra og inspiser tilbehøret, og omstart deretter enheten

1. Koble fra tilbehøret og slå det av, hvis det er mulig.
  2. Inspiser tilkoblingen mellom tilbehøret og enheten og påse at den er fri for smuss og annen skade.
  3. Omstart iOS-enheten ved å slå den av og deretter på igjen. Når Hjem-skjermbildet vises, kobler du til tilbehøret igjen.

Prøv en annen enhet

Kontroller at problemet gjelder tilbehøret, hvis det er mulig. Bruk alltid en identisk eller tilsvarende kompatibel enhet sammen med tilbehøret hvis du skal løse problemer.

• Hvis det kommer statisk støy fra den venstre lydkanalen når du bruker hodetelefoner, prøver du å koble hodetelefonene til en tilsvarende enhet.
  • Hvis enheten ikke synkroniseres ved tilkobling til Dock, kobler du den direkte til datamaskinen ved å bruke Apple 30-pinners til USB-kabelen eller prøver en annen USB-port.
  • Hvis du bruker Lightning til 30-pinners adapter i en seriekobling, prøver du å bruke samme adapter på en tilsvarende eller identisk enhet.

Søk på Apple-kundestøtte

Søk etter emner om dette tilbehøret. Bruk navnet på tilbehøret i anførselstegn som søkeord:

• "iPhone Dock"
  • "Bluetooth-hodetelefoner"
  • "Stereohodetelefoner"
  • "Øretelefoner med fjernkontroll og mikrofon"
  • "In-Ear hodetelefoner med fjernkontroll og mikrofon"
  • "iPad Keyboard Dock"

Gjenopprette iPhone, iPad eller iPod touch

Gjenopprett iOS-enheten. Det er sjelden nødvendig å løse et tilbehørsproblem på denne måten. Hvis problemet bare gjelder tilbehør fra en annen leverandør, kontakter du produsenten før du gjenoppretter enheten.

Lær mer

Hvis avspillingen ikke gjenopptas automatisk etter bytte av programmer eller etter å ha tatt eller mottatt samtaler, gjenopptar du avspillingen ved bruk av enten tilbehøret eller iOS-enheten.

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon blir tilgjengelig.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)