Hvis du ikke kan høre lyd i et iMovie for Mac-prosjekt

Få hjelp hvis lyden mangler i iMovie-prosjektet ditt.

Prøv på nytt etter hvert trinn

1. Påse at lyd ut-innstillingene på Mac-maskinen er konfigurert riktig.
  2. Hvis du vil slå på lyd for alle valgte klipp og tilbakestille lydnivåer i iMovie-prosjektet ditt, velger du ett eller flere video- eller lydklikk i tidslinjen til prosjektet. Deretter klikker du på Volum-knappen øverst og klikker på Tilbakestill.
  3. Avslutt og åpne iMovie på nytt.
  4. Se etter eventuelle tredjeparts programtillegg du kan ha installert:
    • I Finder: Velg Gå > Gå til mappe, skriv /Library/QuickTime/ i tekstfeltet, og klikk deretter på Gå. Dra eventuelle tredjeparts programtillegg til skrivebordet. Ikke fjern programtillegg som er laget av Apple.
    • I Finder: Velg Gå > Gå til mappe, skriv ~/Library/QuickTime/ i tekstfeltet, og klikk deretter på Gå. Dra eventuelle tredjeparts programtillegg til skrivebordet. Hvis denne mappen ikke eksisterer, er det ikke installert noen programtillegg i den.
  5. Importer de opprinnelige mediene i prosjektet ditt – fra Mac-maskinen din, fra et filbasert kamera eller fra iOS-enheten din.

Apple QuickTime-programtillegg

Følgende filer er Apple-programtillegg i Library/QuickTime-mappen, og du må ikke fjerne disse:

• AppleAVCIntraCodec.component
  • AppleHDVCodec.component
  • AppleIntermediateCodec.component
  • AppleMPEG2Codec.component
  • AppleMXFImport.component
  • AppleProResCodec.component
  • DVCPROHDCodec.component
  • FCP Uncompressed 422.component
  • IMXCodec.component

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.