GarageBand: Feilmeldingen "Core Audio-programtillegg EXS24... er ikke tilgjengelig." ved innlasting av en sang

Hvis du lager en sang i GarageBand på en datamaskin, og så prøver å åpne den i GarageBand på en annen maskin, får du kanskje en feilmelding som sier "Core Audio-programtillegg EXS24... er ikke tilgjengelig."

Dette kan skje når du lager sangen i GarageBand 2 og så prøver å åpne den i GarageBand 1 på en annen datamaskin. Dette er fordi GarageBand 2 har nye programtillegg som ikke er tilgjengelige i GarageBand 1. Dette kan imidlertid også skje hvis en sang refererer til Jam Pack-programtillegg som ikke er installert på datamaskinen du bruker for øyeblikket.

Hvis du jobber på flere datamaskiner, bør du vurdere å oppgradere alle maskinene til samme versjon av GarageBand og installere samme Jam Packs.