Få hjelp hvis de interne høyttalerne på Mac-maskinen ikke lager lyd

Hvis du ikke hører lyd fra de innebygde interne høyttalerne på Mac-maskinen, må du påse at macOS er oppdatert og kontrollere innstillingene dine.

Bruk den nyeste versjonen av macOS

Det første trinnet er å sørge for at du bruker den nyeste versjonen av macOS. Sikkerhetskopier viktig informasjon og oppdater programvaren på Mac-maskinen.

Sjekk lydinnstillingene

Hvis du fremdeles ikke hører lyd fra de interne høyttalerne etter at du har oppdatert programvaren på datamaskinen, må du kontrollere lydinnstillingene.

Koble først alle eksterne lydenheter fra datamaskinen. Koble også alle kabler fra USB-, FireWire- eller 3,5 mm-lydportene.

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen ().
  2. Velg Lyd.
  3. Klikk på Lyd ut-fanen, og velg deretter Interne høyttalere. Hvis du ikke ser Interne høyttalere som et valg i Lyd ut-vinduet, kontakter du Apple-kundestøtte.
  4. Hvis volumskyveknappen er satt lavt, flytter du skyveknappen til høyre og tester på nytt.
  5. Hvis Lyd av er markert, fjerner du markeringen og tester på nytt.
  6. Hvis du fremdeles ikke kan høre lyd, kontakter du Apple-kundestøtte.

Kontroller linjeutgangen på Mac-maskinen

Hvis Lyd ut-fanen viser Digital ut i stedet for Interne høyttalere, må du kontrollere linjeutgangen på Mac-maskinen.

Koble først alle eksterne lydenheter fra Mac-maskinen. Fjern også alle kabler fra USB-, FireWire- eller 3,5 mm-lydportene. Deretter kontrollerer du om det lyser rødt i linjeutgangen. Hvis det gjør det, må Mac-maskinen inn på service.