Hvis de interne høyttalerne på Macen ikke fungerer

Hvis du ikke hører lyd fra de innebygde interne høyttalerne på Macen, må du påse at macOS er oppdatert og kontrollere innstillingene dine.

Bruk den nyeste versjonen av macOS

Det første trinnet er å sørge for at du bruker den nyeste versjonen av macOS. Sikkerhetskopier viktig informasjon og oppdater programvaren på Macen.

Sjekk lydinnstillingene

Hvis du fremdeles ikke hører lyd fra de interne høyttalerne etter at du har oppdatert programvaren på datamaskinen, må du kontrollere lydinnstillingene.

Koble først alle eksterne lydenheter fra datamaskinen. Koble også alle kabler fra USB-, Thunderbolt-, - eller 3,5 mm-lydportene.

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen .
  2. Klikk på Lyd.
  3. Klikk på Lyd ut-fanen, og velg deretter de innebygde høyttalerne. Hvis du ikke ser innebygde høyttalere som et valg i Lyd ut-vinduet, kontakter du Apple-kundestøtte.
  4. Hvis volumskyveknappen for Lyd ut er satt lavt, flytter du den til høyre og tester på nytt.
  5. Hvis Lyd av er markert, fjerner du markeringen og tester på nytt.
  6. Hvis du fremdeles ikke kan høre lyd, kontakter du Apple-kundestøtte.