Korrigere proxy-innstillingene til Windows for å koble seg til iTunes Store

Hvis du ikke kan koble deg til iTunes Store med iTunes for Windows, må du kontrollere innstillingene for proxytjener i Windows. Deretter kan du prøve å koble til på nytt.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

iTunes bruker proxy-tjenerinnstillingene til Windows for å få tilgang til forskjellige Apple-tjenester, for eksempel iTunes Store. Påse at innstillingene er riktige, og korriger eventuelle tilkoblingsproblemer.

1. Lukk iTunes hvis programmet er åpent.
  2. Trykk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har noen Windows-tast, trykker du på tastene Ctrl og Esc på tastaturet.
  3. Klikk på forstørrelsesglassymbolet eller søkefeltet.
  4. Skriv inn inetcpl.cpl i søkefeltet.
  5. Klikk på inetcpl.cpl i søkeresultatene for å åpne Egenskaper for Internett.
  6. Klikk på fanen Tilkoblinger i Egenskaper for Internett-vinduet.
    Egenskaper for Internett-dialogboksen i Windows.
  7. Klikk på LAN-innstillinger.
  8. Se etter Proxy-tjener-området. Hvis avkrysningsruten ved siden av «Bruk en proxy-server til lokalnettet» er valgt, fjerner du dette valget.
    Dialogboksen for LAN-innstillinger i Windows.
  9. Klikk på OK for å lukke vinduet LAN-innstillinger.
  10. Klikk på OK for å lukke Egenskaper for Internett-vinduet.
  11. Åpne iTunes, og prøv å koble deg til iTunes Store.

Forsøk denne fremgangsmåten hvis problemet vedvarer:

1. Velg Hjelp > Kjør diagnostikk fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  2. Velg avkrysningsruten ved siden av «Nettverksforbindelsestester», klikk på Neste, og klikk deretter på Neste igjen. (Hvis andre avkrysningsruter er valgt, fjerner du valget for disse.)
  3. Når testen er fullført, klikker du på Neste, og deretter blar du til bunnen av boksen under iTunes-diagnostikk fullført. Hvis tilkoblingstestene var vellykkede, men du fortsatt ikke kan koble til iTunes Store, kan programvare som overvåker Internett-tilkoblingen din, forstyrre iTunes. Les hvordan du identifiserer og fjerner denne programvaren.
  4. Klikk på Lukk for å lukke diagnostikkvinduet.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.