Finne en iTunes-feilkode

Når du bruker iTunes, kan du få varselmeldinger som inneholder spesifikke feilnumre. Finn feilkoden for å få mer hjelp.

Dette er en liste over de mest vanlige feilnumrene. Velg feilkoden for å finne ut hva du skal gjøre. Hvis varselmeldingen du ser inneholder en feilkode med et negativt tall, må du finne nummeret uten det negative tegnet.

Hvis du ikke ser feilkoden din i listen, kan du prøve de grunnleggende trinnene for å løse iTunes-feil. Deretter kan du få mer hjelp her

Hvis du ikke ser feilkoden din og du prøver å gjenopprette eller oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve denne fremgangsmåten.

Få mer hjelp