Finn en iTunes- eller Finder-feilkode

Når du bruker Finder eller iTunes, ser du kanskje varselmeldinger som inneholder spesifikke feilnumre. Finn feilkoden for å få mer hjelp.

Dette er en liste over de mest vanlige feilnumrene. Velg feilkoden for å finne ut hva du skal gjøre. Hvis varselmeldingen du ser inneholder en feilkode med et negativt tall, må du finne nummeret uten det negative tegnet.

Hvis du ikke ser feilkoden i listen, kan du prøve de grunnleggende trinnene for å løse Finder- og iTunes-feil. Hvis du fremdeles ser feilkoden, kan du få mer hjelp

Hvis du ikke ser feilkoden og du prøver å gjenopprette eller oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve disse trinnene.

Få mer hjelp