Finne en iTunes-feilkode

Når du bruker iTunes, kan du få varselmeldinger som inneholder spesifikke feilnumre. Finn feilkoden for å få mer hjelp.

Dette er en liste over de mest vanlige feilnumrene. Velg feilkoden for å finne ut hva du skal gjøre. Hvis varselmeldingen du ser inneholder en feilkode med et negativt tall, må du finne nummeret uten det negative tegnet.

Hvis du ikke ser feilkoden i listen, kan du prøve de grunnleggende trinnene for å løse iTunes-feil. Deretter kan du få mer hjelp her

Hvis du ikke ser feilkoden og du prøver å gjenopprette eller oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve denne fremgangsmåten.

Få mer hjelp