Feilsøking av USB-skrivere for AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule

USB-skriveren din kan fungere som forventet når den er tilkoblet datamaskinen, men ikke når den er tilkoblet AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule for skriverdeling.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Skriverdeling med AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule er bare for utskrifter, ikke for skriververktøy eller andre spesialfunksjoner som kan kreve en direkte USB-tilkobling.

For å skrive ut fra en iOS-enhet trenger du en AirPrint-kompatibel skriver. Se Om AirPrint for en liste over AirPrint-kompatible skrivere.

Se etter programvareoppdateringer

Sørg for at du har de nyeste programvareoppdateringene til OS X eller iOS og nyeste firmware for AirPort-produktet ditt før du prøver å skrive ut.

Koble fra og koble til på nytt

1. Koble AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule fra strømuttaket.
  2. Slå av skriveren.
  3. Sørg for at USB-kabelen fra skriveren er koblet til AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule.
  4. Slå på skriveren.
  5. Koble AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule til et strømuttak, og vent til den er klar for bruk.
  6. Prøv å skrive ut.

Sjekk skriverdriveren

Se etter den nyeste driverversjonen på nettstedet til skriverprodusenten.

Nullstill utskriftssystemet

Følg denne fremgangsmåten på Mac hvis trinnene ovenfor ikke hjelper.

1. Åpne Systemvalg > Utskrift og faks-valg.
  2. Kontroll-klikk eller høyreklikk på Skrivere-delen til venstre.
  3. Velg Nullstill utskriftssystem.
  4. Klikk på OK.
  5. Klikk på +-knappen for å legge til skriveren igjen.
  6. Prøv å skrive ut.

Fungerer det fremdeles ikke?

Hvis skriveren fremdeles ikke fungerer med skriverdeling med AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule, men den fungerer når den er koblet direkte til Macen, tar du kontakt med skriverprodusenten for å få mer informasjon og for å bekrefte at skriverdeling støttes.

Finn ut mer

Les denne artikkelen for å få mer hjelp med å konfigurere en USB-skriver på Wi-Fi-nettverket.

Se AirPrint-konfigurering og feilsøking for å få mer AirPrint-hjelp for iPhone eller iPad.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.