GarageBand '08: Lengre prosjekter blir kanskje ikke eksportert riktig

Noen ganger når du eksporterer en sang eller podcast, vil du kanskje ikke få noen fil, en svært liten fil eller en tom fil når eksporten er fullført. I GarageBand 4.1.2 kan du få en dialogrute med en advarsel om at eksporten ikke kan utføres.

Det finnes et kjent problem med lengre prosjekter. Problemet varierer, avhengig av hvilken type lydfil du eksporterer, Autonormalisering-innstillingen og hvilken versjon av GarageBand 4 du bruker.

Slik endrer du Autonormalisering-innstillingen:

1. Velg GarageBand > Valg.

2. Marker Autonormalisering-valget i Avansert-panelet.

GarageBand 4.1.2 har følgende begrensninger på eksportlengde. Hvis du prøver å utføre en eksport som overskrider lengdebegrensningen, vil en advarselsdialog bli vist:

Fil

Maks. lengde

16-bits AIFF, Autonormalisering på

1t 41min

24-bits AIFF, Autonormalisering på

1t 41min

16-bits AIFF, Autonormalisering av

3t 20min

24-bits, Autonormalisering av

2t 13min

AAC

Ingen*

MP3

Ingen*

*16- eller 24-bits AAC- eller MP3-filer med Autonormalisering på som overskrider 1t 41min, vil ikke få oppdaterte medieforhåndsvisninger. *16-bits AAC- eller MP3-filer med Autonormalisering av som overskrider 3t 20min, vil ikke få oppdaterte medieforhåndsvisninger. 24-bits AAC- eller MP3-filer med Autonormalisering av som overskrider 2t 13min, vil ikke få oppdaterte medieforhåndsvisninger.

GarageBand 4.0 - 4.1.1 har følgende lengdebegrensninger. Hvis du prøver å utføre en eksport som overskrider disse begrensningenn, får du ingen advarsel og resultatfilen vil ikke kunne brukes:

Fil

Maks. lengde

16-bits (alle typer), Autonormalisering på

1t 41min

24-bits (alle typer), Autonormalisering på

1t 41min

16-bits (alle typer), Autonormalisering av

3t 20min

24-bits (alle typer), Autonormalisering av

2t 13min

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon blir tilgjengelig.