GarageBand '08: Lengre prosjekter blir kanskje ikke eksportert riktig

Noen ganger når du eksporterer en sang eller podcast, vil du kanskje ikke få noen fil, en svært liten fil eller en tom fil når eksporten er fullført. I GarageBand 4.1.2 kan du få en dialogrute med en advarsel om at eksporten ikke kan utføres.

Det finnes et kjent problem med lengre prosjekter. Problemet varierer, avhengig av hvilken type lydfil du eksporterer, Autonormalisering-innstillingen og hvilken versjon av GarageBand 4 du bruker.

Slik endrer du Autonormalisering-innstillingen:

1. Velg GarageBand > Valg.
  2. Marker Autonormalisering-valget i Avansert-panelet.

GarageBand 4.1.2 har følgende begrensninger på eksportlengde. Hvis du prøver å utføre en eksport som overskrider lengdebegrensningen, vil en advarselsdialog bli vist:

Fil Maks. lengde
16-bits AIFF, Autonormalisering på 1t 41min
24-bits AIFF, Autonormalisering på 1t 41min
16-bits AIFF, Autonormalisering av 3t 20min
24-bits, Autonormalisering av 2t 13min
AAC Ingen*
MP3 Ingen*

*16- eller 24-bits AAC- eller MP3-filer med Autonormalisering på som overskrider 1t 41min, vil ikke få oppdaterte medieforhåndsvisninger. *16-bits AAC- eller MP3-filer med Autonormalisering av som overskrider 3t 20min, vil ikke få oppdaterte medieforhåndsvisninger. 24-bits AAC- eller MP3-filer med Autonormalisering av som overskrider 2t 13min, vil ikke få oppdaterte medieforhåndsvisninger.

GarageBand 4.0 - 4.1.1 har følgende lengdebegrensninger. Hvis du prøver å utføre en eksport som overskrider disse begrensningenn, får du ingen advarsel og resultatfilen vil ikke kunne brukes:

Fil Maks. lengde
16-bits (alle typer), Autonormalisering på 1t 41min
24-bits (alle typer), Autonormalisering på 1t 41min
16-bits (alle typer), Autonormalisering av 3t 20min
24-bits (alle typer), Autonormalisering av 2t 13min