Om sikkerhetsinnholdet i Apple TV 7.0.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Apple TV 7.0.1.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil vite mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Apple TV 7.0.1

• Apple TV

Tilgjengelig for: Apple TV 3. generasjon og nyere

Virkning: En skadelig Bluetooth-inndataenhet kan omgå sammenkobling

Beskrivelse: Ukrypterte forbindelser var tillatt fra Human Interface Device-class Bluetooth Low Energy-tilbehør. Hvis en Mac var blitt sammenkoblet med et slikt tilbehør, kunne en angriper forlede det lovlige tilbehøret til å opprette en forbindelse. Problemet ble løst ved å nekte ukrypterte HID-tilkoblinger.

CVE-ID

CVE-2014-4428: Mike Ryan i iSEC Partners

• Apple TV

Tilgjengelig for: Apple TV 3. generasjon og nyere

Virkning: En angriper kan dekryptere data som er beskyttet av SSL

Beskrivelse: Det finnes kjente angrep på personlig informasjon beskyttet av SSL 3.0 når en chiffersamling bruker en blokkchiffrering i CBC-modus. En angriper kunne tvinge gjennom bruk av SSL 3.0 selv om tjeneren støttet en bedre TLS-versjon ved å blokkere TLS 1.0- og høyere tilkoblingsforsøk. Problemet ble løst ved å deaktivere CBC-chiffersamlinger når TLS-tilkoblingsforsøk mislykkes.

CVE-ID

CVE-2014-3566: Bodo Moeller, Thai Duong og Krzysztof Kotowicz i Google Security Team

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.