Om sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.7.6

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.7.6.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering eller fra Apple Support-nettstedet.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil vite mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

QuickTime 7.7.6

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var et problem med ødelagt hukommelse i håndteringen av RLE-kodede filmfiler. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2014-1391: Fernando Munoz som arbeider hos iDefense VCP, Tom Gallagher og Paul Bates som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig filmfil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med ødelagt hukommelse i håndteringen av «mvhd»-atomer. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2014-4979: Andrea Micalizzi aka rgod som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig MIDI-fil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var bufferoverflyt i håndteringen av MIDI-filer. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2014-4350: s3tm3m som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig m4a-fil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var bufferoverflyt i håndteringen av lydprøver. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2014-4351: Karl Smith i NCC Group

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.