Mac mini (sent 2014): Hukommelsesspesifikasjoner

Les om hukommelsen i Mac mini (sent 2014).

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Spesifikasjoner

Avhengig av hvilken konfigurasjon du bestiller fra Apple Store, leveres Mac mini (sent 2014) med en av følgende LPDDR3 SDRAM-konfigurasjoner installert i to kanaler som er integrert i hovedkretskortet:

• 4 GB
  • 8 GB
  • 16 GB

Utskifting av hukommelse

Hukommelsen i Mac mini-datamaskiner (sent 2014) er ikke tilgjengelig for brukeren, men er integrert i hovedkretskortet. Du kan konfigurere datamaskinens hukommelse når du kjøper den.