Få hjelp med teksttelefonanrop på Voice over LTE-enheter som bruker iOS 8 og Verizon

Når du foretar et teksttelefonanrop fra en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus med iOS 8 og Voice over LTE (VoLTE), kan det føre til at du ikke kan sende eller motta teksttelefonmeldinger hvis en av samtalepartnerne har en telefon som ikke bruker VoLTE.

Når en av telefonene ikke bruker Voice over LTE, kan det føre til at teksttelefonmeldinger bare sendes i én retning. Hvis begge telefonene bruker VoLTE, kan de sende og motta teksttelefonmeldinger som normalt.

For å omgå dette problemet, trykk på Innstillinger > Mobilnett > Aktiver LTE og velg Kun data. Ring deretter på nytt.