Få hjelp til TTY-samtaler på Voice over LTE-enheter som bruker iOS 8 og Verizon

Når du tar en TTY-samtale fra en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus som bruker iOS 8 og Voice over LTE (VoLTE), vil du kanskje ikke kunne sende eller motta TTY-meldinger hvis en person som deltar i samtalen, har en telefon som ikke bruker VoLTE.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Når en av telefonene ikke bruker Voice over LTE, kan TTY-meldinger bare overføres i én retning. Hvis begge telefonene bruker VoLTE, kan de sende og motta TTY-meldinger på vanlig måte.

Dette problemet kan omgås ved å trykke på Innstillinger > Mobilnett > Aktiver LTE og velge Kun data. Ta deretter samtalen på nytt.