iMovie HD åpnes ikke i OS X Yosemite

iMovie HD er ikke kompatibel med OS X Yosemite. Hvis du skal bruke iMovie, må du oppgradere til nyeste versjon fra Mac App Store.

Oppgradere til nyeste versjon av iMovie

Den nyeste versjonen av iMovie er tilgjengelig fra Mac App Store og er en gratis oppdatering hvis du allerede har iMovie 9.0 eller nyere. Den er optimalisert for OS X Yosemite, de nyeste Intel-prosessorene og Retina-skjermen. Den nyeste versjonen inkluderer også mange nye funksjoner og gir deg mulighet til å:

• Se alle videoene dine ordnet på ett sted.
  • Raskt dele klipp og prosjekter på YouTube, Facebook og Vimeo.
  • Lage Hollywood-aktige trailere med nydelig grafikk og original filmmusikk fra noen av verdens ledende filmmusikkomponister.
  • Bruke justeringsverktøy til forsterke farger, stabilisere ustø video, legge til video- og lydfiltre og lage realistiske grønnskjermeffekter.
  • Dele ferdige prosjekter med iMovie Theater. Prosjekter som deles med iMovie Theater, blir automatisk lastet opp til iCloud og kan vises på alle enhetene dine, inkludert Mac, iPhone, iPad og Apple TV.