Bruke iCloud og GarageBand med iOS 8 eller OS X Yosemite

Når du har oppdatert til iOS 8 eller OS X Yosemite, er det ikke sikkert at du kan opprette eller åpne iCloud-sanger på alle enheter før de er oppdatert til nyeste operativsystem og iCloud Drive er aktivert.

iCloud lar deg holde GarageBand for iOS-sanger oppdatert på tvers av alle iOS-enhetene dine, og GarageBand for Mac-sanger oppdatert på tvers av alle Mac-maskinene dine. Du kan også begynne å lage en sang på iPhone, iPad eller iPod touch og så importere den til Mac ved hjelp av iCloud.

Hvis du ikke ser GarageBand-sangene dine i iCloud

Når du har oppdatert til iOS 8 eller OS X Yosemite, er det ikke sikkert at nye sanger du har delt til iCloud, vises på alle iOS-enhetene eller Mac-maskinene dine. Følg denne fremgangsmåten for å bruke iCloud med GarageBand.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Oppdater enheten til iOS 8.
  2. Oppdater til GarageBand versjon 2.0.3 eller nyere på iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Oppgrader til iCloud Drive.

På Mac

1. Oppdater Mac-maskinen til OS X Yosemite.
  2. Oppdater til GarageBand versjon 10.0.3 eller nyere på Mac-maskinen.
  3. Oppgrader til iCloud Drive.

Bruke iCloud og GarageBand med iOS 8 og OS X Mavericks

Du kan importere GarageBand for iOS-sanger som er opprettet på en enhet som bruker iOS 8, til en Mac som bruker OS X Mavericks. Hvis du har oppgradert iOS 8-enheten til iCloud Drive, må du oppdatere Mac-maskinen til OS X Yosemite for å kunne importere GarageBand for iOS-sanger.

Bruke iCloud og GarageBand med iPhone 4

Du kan bruke iCloud med GarageBand på iPhone 4 hvis du ikke har oppgradert til iCloud Drive på noen av de andre enhetene dine. Hvis du allerede har oppgradert til iCloud Drive, kan ikke iPhone 4 laste opp eller vise GarageBand for iOS-sanger som er lagret i iCloud.

Hvis du vil oppgradere til iCloud Drive for bruk på iOS 8- eller OS X Yosemite-enhetene dine, følger du denne fremgangsmåten for å laste ned en kopi av GarageBand for iOS-sangene som er lagret i iCloud, til iPhone 4 før du oppgraderer til iCloud Drive:

1. Åpne GarageBand.
  2. Hvis et prosjekt er åpent, lukker du det og går tilbake til Mine sanger.
  3. Trykk på en sang med nedlastingssymbol   for å lagre en lokal kopi på iPhone 4.

Finn ut mer

Du kan lære mer om iCloud Drive, iOS 8 og OS X Yosemite i disse ressursene: