Få hjelp med iCloud Drive

iCloud Drive holder alle filene dine oppdaterte på alle enhetene dine. Les om hvordan du finner og redigerer dokumenter, åpner og lagrer filer og får maksimalt ut av iCloud Drive.

Hvordan finner jeg filene mine på iPhone, iPad og iPod touch?

På iPhone, iPad og iPod touch med iOS 11 og nyere får du tilgang til iCloud Drive-filene dine fra Filer-appen. Med Filer-appen er det enkelt å dele dokumenter med andre, samarbeide i sanntid på Pages-, Numbers- og Keynote-prosjekter og administrere alt du lagrer i iCloud Drive.

Hvis du ikke har Filer-appen på enheten din, må du oppdatere til iOS 11 eller nyere. Hvis du bruker iOS 9 eller iOS 10, kan du bruke iCloud Drive-appen.

Hva om jeg ikke ser alle filene mine?

Når du slår på iCloud Drive, flyttes alle dokumenter som du allerede lagrer i iCloud automatisk til iCloud Drive. Du kan se alle filene dine på iCloud.com, i Filer-appen på iOS 11 og nyere, i Pages-, Numbers- og Keynote-appene, eller i iCloud Drive-appen på iOS 10 og iOS 9.

Hvis du ikke finner filene dine der, må du sjekke at du har konfigurert iCloud Drive på alle enhetene dine. Hvis du ikke ser filene fra Mac-skrivebordet og Dokumenter-mappeniCloud.com, går du til Systemvalg > iCloud og klikker deretter på Valg ved siden av iCloud Drive og kontrollerer at det er slått på.

Hvis du trenger tilgang til en fil du har slettet innen de siste 30 dagene, kan du få den tilbake fra Nylig slettet-mappen i Filer-appen eller på iCloud.com. Etter 30 dager blir filene fjernet fra Nylig slettet.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Filer-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Gå til Steder > Nylig slettet.
  3. Velg filen du vil beholde.
  4. Trykk på Gjenopprett.

På iCloud.com

1. Logg på iCloud.com fra en Mac eller PC.
  2. Gå til iCloud Drive og klikk på Nylig slettet-objektene nederst til høyre.
  3. Velg filen du vil beholde.
  4. Trykk på Gjenopprett.

På Mac

1. Gå til papirkurven.
  2. Velg filen du vil beholde.
  3. Kontroll-klikk, og velg deretter Legg tilbake. Eller du kan dra filen tilbake til skrivebordet eller iCloud Drive.

Hva om filene mine ikke blir oppdatert til iCloud?

Kontroller følgende først:

Hvis du har prøvd disse trinnene og filene dine fremdeles ikke lastes opp til iCloud, forblir du pålogget iCloud og lagrer de oppdaterte filene til en annen mappe på Mac-maskinen eller PC-en. Deretter kontakter du Apple-kundestøtte for å få mer hjelp.

Kan jeg oppdatere Pages-, Numbers- og Keynote-filer fra en PC?

Når du åpner disse filene, åpner nettleseren iCloud.com. Du kan logge deg på og arbeide med filene i Pages, Numbers og Keynote.

Jeg redigerer et dokument nå. Når vil endringene mine bli lastet opp til iCloud?

Når du ser endringene dine, avhenger av hvilken app du bruker. Pages, Numbers og Keynote laster opp filer til iCloud regelmessig for at du ikke skal miste noen endringer. Andre apper laster opp filene til iCloud først etter at du har arkivert dem i iCloud Drive-mappen. Hvis du vil vise de arkiverte filene på en Mac-maskin, går du til Finder > iCloud Drive. Gå til Filer-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. På en PC med iCloud for Windows, går du til Filutforsker > iCloud Drive.

Hvis du fremdeles ikke ser de nyeste endringene eller ser et «endring pågår»-symbol eller iCloud Drive-symbolet i varslingsområdet (systemstatusfeltet), prøver du å arkivere et nytt dokument i iCloud Drive-mappen. Sjekk deretter iCloud Drive-mappen for å se om endringene vises.

Hvordan lagrer jeg dokumentene mine til iCloud Drive automatisk?

Du kan oppdatere innstillingene på iPhone, iPad eller iPod touch slik at dokumentene dine automatisk lagres til iCloud Drive, På min [enhet] eller til en tredjeparts skytjeneste.

1. Gå til Innstillinger.
  2. Der velger du å oppdatere innstillingene for Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Trykk på Dokumentlagring.
  4. Velg hvor du vil lagre dokumentene dine automatisk.

Hva om jeg får en «Løs konflikt»-melding når jeg åpner en fil?

Velg den versjonen av dokumentet du vil arkivere, og klikk deretter på Behold for å oppdatere den i iCloud. Denne meldingen betyr at filen har blitt oppdatert på en annen enhet eller på iCloud.com siden sist du var logget på iCloud.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.