Hva slags innhold kan jeg dele med familien ved bruk av deling av kjøp?

Deling av kjøp er en funksjon i Familiedeling som gjør det mulig for familiemedlemmer å dele kvalifiserte sanger, albumer, filmer, TV-programmer, bøker og apper med alle andre i familien.

Hva du kan dele

Med deling av kjøp kan du dele det meste av innholdet du har kjøpt med Apple-ID-en din. Du kan dele

• musikk, filmer og TV-programmer fra iTunes Store
  • bøker fra Nettbokhandel i Apple Books
  • de fleste apper fra App Store

Med Familiedeling kan du også dele abonnementer med familiemedlemmer. Du kan dele

• et Apple Music-familieabonnement
  • et Apple Arcade-abonnement
  • et Apple News+-abonnement
  • et Apple TV+-abonnement
  • abonnementer på Apple TV-kanaler
  • et iCloud-lagringsabonnement

Tilgjengeligheten av innhold i App Store og iTunes Store er avhengig av landet eller regionen du bor i.

Hvis du skal dele apper, må du ha iOS 8 eller nyere eller OS X Yosemite eller nyere. For å få mest mulig ut av Familiedeling må du oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS og oppdatere Macen til den nyeste versjonen av macOS.

Hva du ikke kan dele

• individuelle Apple Music-abonnementer eller studentabonnementer på Apple Music og andre tredjepartsabonnementer
  • kjøp i apper
  • artikler som ikke lenger er tilgjengelige i App Store og iTunes Store
  • artikler som du eller et annet medlem i familiegruppen har skjult (finn ut mer om skjulte kjøp)
  • enkelte apper fra App Store (finn ut om en app kan deles)

Hvis du bruker Apple TV, får du ikke tilgang til delt musikk.

Finn ut om en app kan deles

Hvis du vil sjekke om en app du har tenkt å kjøpe eller allerede har kjøpt, kan deles med deling av kjøp, kan du følge disse trinnene.

Slik ser du om en app kan deles på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Finn appen du vil dele.
  3. Rull ned til Støtter-delen.
  4. Hvis du kan dele appen, ser du Familiedeling oppført.

Slik ser du om et program kan deles på Mac

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Finn programmet du vil dele.
  3. Rull ned til Støtter. Hvis du kan dele programmet med familien, ser du Familiedeling oppført.

Finn ut mer om Familiedeling

Familiedeling krever at du har en personlig Apple-ID, og at du er pålogget iCloud samt App Store og iTunes Store. Med Familiedeling kan opptil seks familiemedlemmer enkelt dele kjøp av musikk, filmer, TV-serier og bøker i App Store, et Apple Music-familieabonnement, et Apple Arcade-abonnement, et Apple News+-abonnementabonnementer på Apple TV-kanaler, et Apple TV+-abonnement og et iCloud-lagringsabonnement. Familien din kan også dele bilder, kalendere og påminnelser. Dere kan til og med hjelpe hverandre med å finne enheter dere har mistet, eller dele posisjonen deres.

Musikk, filmer, TV-programmer og bøker kan lastes ned på opptil ti enheter per konto, hvorav fem kan være datamaskiner. iOS 8 og nyere og OS X Yosemite og nyere kreves for å opprette eller bli med i en Familiedeling-gruppe, men vi anbefaler at du oppdaterer til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS og den nyeste versjonen av macOS. Ikke alt innhold er kvalifisert for Familiedeling. Innhold kan skjules av familiemedlemmer, og skjult innhold er ikke tilgjengelig for nedlasting. Innhold som er lastet ned fra familiemedlemmer eller skaffet via innløsningskoder, er ikke gjenstand for Spør om kjøp.

Hvis noen av familiemedlemmene har fått tilordnet innhold til den administrerte Apple-ID-en sin fra Apple School Manager, vil du ikke se det i de delte kjøpene deres. Dette inkluderer apper og annet innhold som er distribuert gjennom skolen.