Hva slags innhold kan jeg dele med familien ved bruk av deling av kjøp?

Deling av kjøp er en funksjon i Familiedeling som lar familiemedlemmer dele kvalifiserte sanger, albumer, filmer, TV-programmer, bøker og apper med alle andre i familien.

Hva du kan dele

Du kan dele det meste av innhold du kjøper ved bruk av Apple-ID-en din. Du kan dele:

• musikk, filmer og TV-programmer fra iTunes Store
  • bøker fra Nettbokhandel i Apple Books
  • de fleste apper fra App Store

Deling av kjøp gjelder ikke for abonnementer. Men hvis du bruker Familiedeling, kan du dele et Apple Music-familieabonnement, iCloud-lagringsplass og Apple News+-abonnementer med familiemedlemmene dine.

Tilgjengeligheten av innhold i App Store og iTunes Store er avhengig av landet eller regionen du bor i.

Hvis du skal dele apper, må du ha iOS 8 eller nyere eller OS X Yosemite eller nyere. For å få mest mulig ut av Familiedeling må du oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11 eller nyere og oppdatere Macen til macOS High Sierra eller nyere.

Hva du ikke kan dele

• Individuelle Apple Music-abonnementer, studentabonnementer på Apple Music og andre abonnementer.
  • Kjøp i app.
  • Artikler som ikke lenger er tilgjengelige i App Store og iTunes Store.
  • Artikler som du eller et annet medlem i familiegruppen har skjult. Finn ut mer om skjulte kjøp.
  • Noen apper fra App Store. Finn ut om en app kan deles.

Hvis du bruker Apple TV, får du ikke tilgang til delt musikk.

Slik ser du om innhold kan deles på iPhone, iPad eller iPod touch

Sjekk alle apper:

1. Åpne App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Finn appen du vil dele.
  3. Rull ned til Støtter-delen.
  4. Hvis du kan dele appen, ser du Familiedeling oppført.

Slik ser du om innhold kan deles på Mac

Sjekk alle apper:

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Finn appen du vil dele.
  3. Rull ned til Støtter. Hvis du kan dele appen med familien, ser du Familiedeling oppført.

Finn ut mer

Familiedeling krever at en personlig Apple-ID er logget på iCloud, App Store og iTunes Store. Med Familiedeling er det lett for opptil seks familiemedlemmer å dele iTunes-, Apple Books- og App Store-kjøp, et familieabonnement på Apple Music og et lagringsabonnement på iCloud. Familien din kan også dele bilder, kalendere og påminnelser. Dere kan til og med finne hverandres savnede enheter.

Musikk, filmer, TV-programmer og bøker kan lastes ned på opptil 10 enheter per konto, hvorav fem kan være datamaskiner. iOS 8 og nyere og OS X Yosemite og nyere kreves for å konfigurere og bli med i en Familiedeling-gruppe. Men vi anbefaler at du oppdaterer til iOS 11 og macOS High Sierra eller nyere. Ikke alt innhold er kvalifisert for Familiedeling. Innhold kan skjules av familiemedlemmer, og skjult innhold er ikke tilgjengelig for nedlasting. Innhold som er lastet ned fra familiemedlemmer eller skaffet via innløsningskoder, er ikke gjenstand for Spør om kjøp.

Hvis noen av familiemedlemmene har fått innholdet sitt via en Apple-ID for studenter, vil ikke dette være inkludert i deres delte kjøp. Dette inkluderer apper og annet innhold som er distribuert gjennom skolen.