Motta VPP-kreditt (Volume Purchase Program) sikkert fra Apple

Etter at organisasjonen har kjøpt VPP-kreditt fra Apple, kan innholdskjøperen bruke den sikre innboksen til å vise bestillingshistorikk og laste ned innløsningskoder.

Kjøpe VPP-kreditt

Som VPP-kunde kan organisasjonen kjøpe VPP-kreditt fra Apple eller en Apple-autorisert forhandler. Når medlemmer av organisasjonen kjøper VPP-kreditt, oppgir de følgende opplysninger:

• Kredittverdi
  • Navnet på institusjonen eller bedriften
  • Navn og Apple-ID til en registrert innholdskjøper

Vi påser at kontoen til innholdskjøperen er gyldig. Og når bestillingen er klar, sender vi en e-post med en kobling til en sikker innboks. Innholdskjøperen vil bruke denne sikre innboksen for å få tilgang til organisasjonens VPP-kreditt.

Bruke den sikre innboksen

Du kan logge på den sikre innboksen med innholdskjøperens Apple-ID. Etter pålogging kan du laste ned et regneark med innløsningskoder for alle VPP-kreditt-bestillinger. Du kan løse inn og bruke denne koden til å kjøpe innhold på VPP Store.

Sende VPP-kreditt på nytt

VPP-kreditt er tilgjengelig for nedlasting i 90 dager fra den sikre innboksen. Når det har gått 90 dager, kan organisasjonen sende VPP-kreditten på nytt hvis den kjøpte kreditten gjennom institusjonens tilpassede Apple Online Store.

1. Gå til Apple Online Store.
  2. Gå til Konto-menyen og velg Check Order Status (kontroller bestillingsstatus).
  3. Logg deg på med samme Apple-ID som du brukte til å kjøpe VPP-kreditt. Du kan også oppgi bestillingsnummeret.
  4. Klikk på Resend Credit (send kreditt på nytt).

Hvis du ikke kjøpte kreditten gjennom en tilpasset Apple Online Store, kan AppleCare sende VPP-kreditten på nytt.

1. Send en forespørsel med det aktuelle nettskjemaet:
  2. Velg Innløsningskode fra menyen.
  3. Angi bestillingsnummeret for VPP-kreditten i feltet.
  4. I «Fortell oss mer»-delen ber du om at den utløpte VPP-kreditten skal sendes på nytt til Apple-ID-en din.
  5. Fullfør skjemaet.
  6. Send.