iOS: Om feilsøkingsfunksjoner

iOS tilbyr følgende feilsøkingsfunksjoner for å hjelpe bedrifters IT-avdelinger, utviklere og AppleCare med å feilsøke problemer.

Hver av disse feilsøkingsfunksjoner krever at brukeren har låst opp enheten og godkjent en annen datamaskin. Alle data som overføres mellom iOS-enheten og den godkjente datamaskinen, krypteres med nøkler som ikke deles med Apple. Brukere som har aktivert iTunes Wi-Fi-synkronisering på en godkjent datamaskin, kan også få tilgang til disse tjenestene trådløst fra den datamaskinen.

1. com.apple.mobile.pcapd

pcapd støtter diagnostisk pakkeopptak fra en iOS-enhet til en godkjent datamaskin. Dette er nyttig for problemløsing og diagnostisering av problemer med programmer på enheten og VPN-tilkoblinger i bedrifter. I iOS 8 og nyere er denne funksjonen begrenset til USB-grensesnittet og kan ikke lenger nås via Wi-Fi. Du finner mer informasjon på developer.apple.com/library/ios/qa/qa1176.

2. com.apple.mobile.file_relay

file_relay støtter begrenset kopiering av diagnostiske data fra en enhet. Denne tjenesten er atskilt fra brukergenererte sikkerhetskopier, har ikke tilgang til alle data på enheten og overholder iOS-databeskyttelse. Apple teknikere bruker file_relay på interne enheter for å kvalifisere kundekonfigurasjoner. Med brukerens samtykke kan AppleCare også bruke dette verktøyet til å samle inn relevante diagnostiske data fra brukernes enheter. I iOS 8 og senere krever denne funksjonen ytterligere konfigurering før bruk.

3. com.apple.mobile.house_arrest

house_arrest brukes av iTunes til å overføre dokumenter til og fra en iOS-enhet for apper som støtter denne funksjonen. Den brukes også av Xcode til å overføre testdata til en enhet mens en app er under utvikling.

Tilleggsinformasjon:

iOS: «Godkjenne maskinen»-varsel

iOS: Synkronisere dataene dine med iTunes