Slik finner du saks- eller reparasjons-ID-en

Når du forespør service på nettet eller tar med deg produktet til en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør, får du en reparasjons- eller saks-ID.

For å finne saks- eller reparasjons-ID-en for kundestøtte, service eller en reparasjon logger du på Min kundestøtte med samme Apple-ID som du brukte da du påbegynte kundestøtte-, service- eller reparasjonsforespørselen. Deretter går du til Nylig aktivitet-delen.

For service og reparasjoner finner du også reparasjons-ID-en i e-postbekreftelsen fra Apple.