Få Apple-apper via voluminnkjøpsprogrammet

Finn ut hvordan institusjonen din kan få appene Pages,·Numbers, Keynote, GarageBand og iMovie via lisensadministrering.

Denne artikkelen er beregnet på administratorer som administrerer enheter i bedrifter og utdanningsinstitusjoner. Finn ut hvordan du laster ned Pages, Numbers, Keynote, GarageBand, iMovie eller andre Apple-apper på en personlig iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Hvis bedriften eller utdanningsinstitusjonen din deltar i Apples voluminnkjøpsprogram (VPP), kan du få lisensadministrerte kopier av Pages, Numbers, Keynote, GarageBand og iMovie kostnadsfritt i VPP Store. Du kan deretter bruke Apple Configurator eller MDM-løsningen din (administrasjon av mobile enheter) til å tilordne disse appene til en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac som du administrerer.

Finn ut mer om kravene til lisensadministrering og hvordan du distribuerer apper og bøker til skolen eller bedriften din.