Opprette og legge til penger i et iTunes Pass

I Apple Store-butikker og hos utvalgte forhandlere kan du legge til butikkreditt direkte til Apple-ID-en du bruker til App Store-, iTunes Store- og iBooks Store-kjøp.

Med et iTunes Pass kan du legge til midler til Apple-ID-en du bruker til å foreta iTunes Store-kjøp i Apple Store-butikker og hos utvalgte forhandlere. Du kan bruke saldoen til å kjøpe musikk, apper, filmer, bøker eller TV-programmer. Du kan også legge til midler til Apple-ID-en direkte med betalingsmåten du har lagret.

Hvilket innhold som er tilgjengelig, kan variere i ulike land og regioner. Finn ut hva du kan kjøpe fra iTunes Store i landet ditt eller regionen din.

Opprett et iTunes Pass

1. På iPhone eller iPod touch åpner du iTunes Store-appen.
  2. Bla til bunnen av siden og trykk på Apple-ID-en din. Hvis du ikke allerede er logget på med Apple-ID-en du bruker til iTunes Store-kjøp, logger du på.
  3. Velg Vis Apple-ID. Du må kanskje autentisere Apple-ID-en din.
  4. Rull ned til iTunes Pass, og trykk på «Legg til iTunes Pass i Wallet».
  5. Når kundekortet vises, trykker du på Legg til oppe i høyre hjørne.

Legge til penger i et iTunes Pass

Du kan legge til penger i et iTunes Pass i en Apple Store-butikk eller hos andre utvalgte forhandlere.

1. Åpne Wallet-appen på iPhone, iPod touch eller Apple Watch.
  2. Vis iTunes Pass til en butikkmedarbeider og oppgi beløpet du vil legge til saldoen din.
  3. Butikkmedarbeideren vil ringe inn kjøpet via butikken og deretter skanne iTunes Pass på enheten din for å oppdatere saldoen. Du kan bruke iTunes Pass umiddelbart.

Når du har lagt til butikkreditt i iTunes Pass, ser du den oppdaterte verdien øverst til høyre på passet. Du kan også se den i App Store eller iTunes Store, så lenge du er logget på med samme Apple-ID som du har på iTunes Pass. Etter hvert som du kjøper apper, musikk, filmer, TV-programmer eller bøker, reduseres butikkreditten din.

Les om hvordan du bruker Wallet på iPhone eller iPod touch.

Hvor iTunes Pass er tilgjengelig

Du kan legge til penger i kontosaldoen din via iTunes Pass i Apple Store-butikker i disse landene eller regionene:

• Australia
  • Østerrike
  • Belgia
  • Canada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hongkong
  • Italia
  • Japan
  • Nederland
  • Singapore
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA

iTunes Pass er også tilgjengelig hos utvalgte forhandlere i disse landene eller regionene:

• Hongkong
  • Italia
  • Nederland
  • Slovakia

Du må legge til iTunes Pass i samme land eller region som du opprettet Apple-ID-en i.