Opprette og legge til penger i et iTunes Pass

Pengene du legger til iTunes Pass i Apple Store-butikker og hos utvalgte forhandlere, krediteres direkte til Apple-ID-en din.

En iPhone X med et iTunes Pass.

Du kan legge til penger i et iTunes Pass i Apple Store-butikker og hos utvalgte forhandlere. Deretter kan du bruke disse pengene til å foreta kjøp fra App Store, iTunes Store eller Apple Books, eller til å oppgradere iCloud-lagringsplassen.

Hvis du ikke er i en Apple Store-butikk eller hos en utvalgt forhandler, kan du også legge til penger i Apple-ID-en direkte ved bruk av betalingsmåten du har registrert.

Butikkfunksjonalitet og -tilgjengelig kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Opprett et iTunes Pass

1. På iPhone eller iPod touch åpner du iTunes Store-appen.
  2. Bla til bunnen av siden og trykk på Apple-ID-en din. Hvis du ikke allerede er logget på med Apple-ID-en du bruker til iTunes Store-kjøp, logger du på.
  3. Trykk på Vis Apple-ID. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.
  4. Rull ned til iTunes Pass, og trykk på «Legg til iTunes Pass i Wallet».1
  5. Når kundekortet vises, trykker du på Legg til oppe i høyre hjørne.

1. Hvis du allerede har opprettet et iTunes Pass, ser du «Vis iTunes Pass i Wallet».

Legge til penger i et iTunes Pass

Du kan legge til penger i et iTunes Pass i en Apple Store-butikk eller hos andre utvalgte forhandlere.

1. Åpne Wallet-appen på iPhone, iPod touch eller Apple Watch.
  2. Trykk på App Store og iTunes Pass for å åpne det.
  3. Vis Pass til en butikkmedarbeider og oppgi beløpet du vil legge til saldoen din.
  4. Butikkmedarbeideren vil ringe inn kjøpet via butikken og deretter skanne iTunes Pass på enheten din for å oppdatere saldoen. Du kan bruke iTunes Pass umiddelbart.

Når du har lagt til kreditt i iTunes Pass, ser du den oppdaterte verdien øverst til høyre på passet. Du kan også se Apple-ID-saldoen din i App Store eller iTunes Store, så lenge du er logget på med samme Apple-ID som du har på iTunes Pass.

Les om hvordan du bruker Wallet på iPhone eller iPod touch.

Hvor iTunes Pass er tilgjengelig

Du kan legge til penger i et iTunes Pass i Apple Store-butikker i disse landene eller regionene:

• Australia
  • Østerrike
  • Belgia
  • Canada
  • Frankrike
  • Tyskland

• Hongkong
  • Italia
  • Japan
  • Nederland
  • Singapore
  • Spania

• Sverige
  • Sveits
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA

iTunes Pass er også tilgjengelig hos utvalgte forhandlere i disse landene eller regionene:

• Hongkong
  • Italia

• Nederland

Du må legge til penger i iTunes Pass i samme land eller region som du opprettet Apple-ID-en i.