Hvis du ikke kan se iTunes Extras

Få hjelp når du ikke kan se eller spille av iTunes Extras når du ser en film du har kjøpt fra iTunes Store.

Blått iTunes Extras-merke

Filmer med iTunes Extras har dette merket på objektets produktside i iTunes Store. Du kan se iTunes Extras med en Internettforbindelse.

For at iTunes Extras skal vises på iPhone, iPad eller iPod touch må du bruke enheten i liggende modus.

iTunes Extras er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet eller regionen din.

Påse at du har en god Internettforbindelse

Koble enheten til et Wi-Fi-nettverk og prøv på nytt. Hvis du bruker en iPhone eller iPad med mobiltilkobling, må du påse at mobildata er slått på for TV- eller Videoer-appen under Innstillinger.

Sjekk om filmen har iTunes Extras

Det er ikke alle filmer som har iTunes Extras. For å se om en film du har kjøpt har iTunes Extras, finner du den under Kjøp1 på iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes-biblioteket på en Mac eller PC. Hvis en film har iTunes Extras, ser du et iTunes Extras-merke på informasjonssiden til filmen i iTunes Store eller til høyre for navnet på filmen i biblioteket ditt.

Hvis du ikke kjøpte HD-versjonen av filmen, vil den ikke ha iTunes Extras. Finn ut mer om å bytte mellom SD og HD.

Hvis du leide filmen, vil den heller ikke ha iTunes Extras.

Oppdater programvaren

Påse at du har den nyeste versjonen av iOStvOS og iTunes.

Få mer hjelp

Hvis du fremdeles ikke kan se iTunes Extras, kan du rapportere et problem med kjøpet.

Hvis du kjøpte filmen før 10. juli 2014

Hvis du kjøpte en film med iTunes Extras før 10. juli 2014, kan du kanskje også laste ned en versjon av de originale iTunes Extras (hvis tilgjengelig) fra iTunes Store på en Mac eller PC med iTunes.

Når du laster ned iTunes Extras, vises de som et separat objekt i biblioteket.

For å se Kjøp på iOS-enheten åpner du iTunes Store-appen. På iPhone eller iPod touch trykker du så på Mer > Kjøpt > Filmer. På iPad trykker du på Kjøpt > Filmer. Trykk på en film for å gå til informasjonssiden.