Hvis du ikke kan se iTunes Extras

Få hjelp når du ikke kan se eller spille av iTunes Extras når du ser en film du har kjøpt fra Apple TV-appen eller iTunes Store.

For å se om en film har iTunes Extras går du til Apple TV-appen eller iTunes Store og ser etter dette merket  på filmens beskrivelsesside.

Du kan se iTunes Extras i Apple TV-appen på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV. Eller i iTunes for Windows på en PC. For at iTunes Extras skal vises på iPhone, iPad eller iPod touch må du bruke enheten i liggende modus.

iTunes Extras er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Påse at du har en god internettforbindelse

Koble enheten til et Wi-Fi-nettverk og prøv på nytt. Hvis du bruker en iPhone eller iPad med mobiltilkobling, må du påse at mobildata er slått på for Apple TV-appen under Innstillinger.

Sjekk om filmen har iTunes Extras

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV åpner du Apple TV-appen, og deretter går du til Bibliotek-fanen. På en PC åpner du iTunes for Windows, velger Filmer fra menyen øverst til venstre, og deretter velger du Bibliotek-fanen.

Velg en film for å se beskrivelsessiden. Hvis filmen har iTunes Extras, vises et iTunes Extras-merke.

Hvis du ikke kjøpte HD-versjonen av filmen, eller hvis du leide filmen, har ikke filmen iTunes Extras.

iTunes Extras er ikke tilgjengelig i Apple TV-appen på smart-TV-er og strømmeenheter.

Oppdater programvaren

Påse at iPhone eller iPod touch er oppdatert til den nyeste versjonen av iOS, iPad er oppdatert til den nyeste versjonen av iPadOS, Mac er oppdatert til den nyeste versjonen av macOS og Apple TV er oppdatert til den nyeste versjonen av tvOS. På PC må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av iTunes for Windows.

Få mer hjelp

Hvis du fremdeles ikke kan se iTunes Extras, kan du rapportere et problem med kjøpet.

Hvis du kjøpte filmen før 10. juli 2014

Hvis du kjøpte en film med iTunes Extras før 10. juli 2014, kan du kanskje også laste ned en versjon av de originale iTunes Extras (hvis tilgjengelig) fra iTunes Store på en Mac eller PC med iTunes.

Når du laster ned iTunes Extras, vises de som et separat objekt i biblioteket.